Winter Experience Plus

Extra hard gaan tijdens de koude maanden

Tijdens de wintermaanden haalt Race Planet slechts één dag een aantal auto’s uit de garage voor de eenmalige Winter Experience en Winter Experience Plus. Dé ideale manier om de koude maanden door te komen en buiten het reguliere raceseizoen om je shot adrenaline te halen.

De reguliere Winter Experience is al fantastisch: je rijdt zelf op Circuit Park Zandvoort in één van onze BMW’s en Porsches. Op de dag zelf kies je tussen het rijden in een Ferrari F430 of een Aston Martin V8 Vantage. Wordt het de Engelse bulldog of het steigerende Italiaanse paard? Tenslotte stap jij in als bijrijder naast onze professionele coureur voor een bloedstollende vliegende ronde in een echte race auto. Wat een sensatie!

De Winter Experience Plus doet daar zelfs nog een schepje bovenop: je gaat naast eerder genoemde onderdelen zelf het circuit op in de machtige Mercedes-AMG GT. Dit wordt een ervaring om nooit te vergeten! De Mercedes-AMG GT is niet voor niet de officiële safetycar van de Formule 1. Tijdens de Winter Experience Plus weet jij waarom.

Gegevens

Deelname Winter Experience Plus
• Deelname bedraagt € 335,- per persoon inclusief BTW
• Kies op de dag zelf tussen het rijden in een Ferrari F430 of een Aston Martin V8 Vantage
• Mogelijkheid tot het opnemen van je sessie in de Porsche 911 met onboard camera voor € 35,- extra
• Onder voorbehoud van prijs- en programma wijzigingen

Duur: Dagdeel

Winter Experience Plus

€ 335,- p.p.

(incl BTW)
Reserveer

Beschikbare data

28 januari

Zelf rijden in een Ferrari F430 of een Aston Martin V8 Vantage

Op de dag van de Winter Experience geef je zelf aan welke van deze twee volbloed supercars je wilt rijden. Wordt het de temperamentvolle Italiaan of de gedistingeerde Brit? De Ferrari en Aston Martin zijn beide één en al geweld en in veel opzichten elkaars absolute tegenpolen. Welke kies jij?

Zelf rijden in een Mercedes-AMG GT

Deze achterkleinzoon van de legendarische Mercedes 300 SL Gullwing gaat snel. Bloedsnel. Furieus snel! En daarmee is niets te veel gezegd. Een van de beste sportauto's van dit moment. Niet voor niets is de Mercedes-AMG GT de officiële safetycar van de Formule 1.

Zelf rijden in een Porsche 911

Rijden op het circuit is voor de meesten een onvergetelijke gebeurtenis, evenals rijden in een Porsche 911. Bij Bleekemolens Race Planet is het allebei mogelijk. Voel de acceleratie, vertraging en wegligging van een Porsche 911 raceauto op Circuit Park Zandvoort. Een unieke belevenis die je niet snel zult vergeten.

Zelf rijden in een BMW 1 Serie

Team Bleekemolen heeft een aantal jaar succesvol deelgenomen aan de BMW Cupraces. Ook jij kunt ervaren hoe het is om met een BMW 1 Serie over het Zandvoortse circuit te rijden.

Meerijden met een ervaren coureur

Bleekemolens Race Planet biedt je de unieke kans om mee te rijden in een echte raceauto. Onze professionele coureur laat je zien hoe heftig de G-krachten zijn die op je inwerken tijdens een snelle ronde. Maak kennis met het opzwepende geluid, zie hoe snel 'jouw' coureur schakelt en hoeveel concentratie het vergt om op de limiet te rijden. Een unieke en onvergetelijke ervaring!