Winter Experience

Dit shot adrenaline houdt je warm in de winter

Tijdens de wintermaanden haalt Race Planet slechts één dag een aantal auto’s uit de garage voor de eenmalige Winter Experience en Winter Experience Plus. Dé ideale manier om de koude maanden door te komen en buiten het reguliere raceseizoen om je shot adrenaline te halen.

Tijdens de Winter Experience rijd je zelf in een Porsche 911 en een BMW 1 serie. Daarnaast kies je op de dag zelf tussen het rijden in een Mercedes-AMG GT of een Aston Martin V8 Vantage. Wordt het de Duitse sportwagen of de Engelse bulldog? Tenslotte ga je zelf de slalomproef afleggen en ervaren hoe het is om over spekglad ijs te rijden.

Gegevens

Deelname Winter Experience
• Deelname bedraagt € 275,- per persoon inclusief BTW
• Kies op de dag zelf tussen het rijden in een Mercedes-AMG GT of een Aston Martin V8 Vantage
• Mogelijkheid tot het opnemen van je sessies met onboard camera voor € 35,- extra
• Onder voorbehoud van prijs- en programma wijzigingen

Duur: Dagdeel

Winter Experience

€ 275,- p.p.

(incl BTW)
Reserveer

Beschikbare data

Zelf rijden in een Mercedes-AMG GT of een Aston Martin V8 Vantage

Op de dag van de Winter Experience geef je zelf aan welke van deze twee volbloed supercars je wilt rijden. Wordt het de Duitse sportwagen of de gedistingeerde Brit? De Mercedes en Aston Martin zijn beide één en al geweld en in veel opzichten elkaars absolute tegenpolen. Welke kies jij?

Zelf rijden in een Porsche 911

Rijden op het circuit is voor de meesten een onvergetelijke gebeurtenis, evenals rijden in een Porsche 911. Bij Bleekemolens Race Planet is het allebei mogelijk. Voel de acceleratie, vertraging en wegligging van een Porsche 911 raceauto op Circuit Zandvoort. Een unieke belevenis die je niet snel zult vergeten. Meer info.

Zelf rijden in een BMW 1 Serie

Team Bleekemolen heeft een aantal jaar succesvol deelgenomen aan de BMW Cupraces. Ook jij kunt ervaren hoe het is om met een BMW 1 Serie over het Zandvoortse circuit te rijden.

Slalom

Het goed en vooral snel afleggen van de slalom is moeilijker dan gedacht. Niet voor niets is de slalomproef een vast onderdeel van een coureuropleiding. Reageer snel, haal het uiterste uit de auto en probeer de snelste tijd neer te zetten. Leerzaam, maar zeker ook leuk om te doen.

IJsrijden

IJsrijden is een onderdeel dat niet alleen maar leuk is om te doen, maar ook erg leerzaam is. Onder de achterwielen zijn zwenkwielen aangebracht, waardoor het net lijkt of je op “ijs” rijdt. Vind een combinatie tussen behendigheid, beheerst rijden en snelheid om het parcours zo snel mogelijk af te leggen.