Aston Martin Vantage – Circuit Rijden

Racen in stijl

Shaken, not stirred. Je hoeft geen James Bond meer te zijn om te kunnen rijden in een Aston Martin Vantage. Onze Aston Martins mogen dan geen schietstoelen en rocket launchers hebben, je kan in deze Britse krachtpatser wel ontzettend hard rijden. En uiteraard ontbreekt het prachtige geluid van de V8 motor niet.

De Aston Martin Vantage is werkelijk een wolf in schaapskleren, een topatleet in een maatpak. Rijden in een Aston Martin is een onvergetelijke ervaring. Bij Race Planet mag je de Aston Martin zelf besturen. Het rijden in een Aston Martin is met recht een jongensdroom. Daarom mag de Aston Martin Vantage niet ontbreken in ons wagenpark. Zelf rijden in een Aston Martin? Bij Race Planet kan het!

Specificaties Aston Martin Vantage:

Motor 4280cc V8
Vermogen 380 pk
Topsnelheid 280 km/u
0-100 5,0 seconden
Transmissie 6 versnellingen, sequentiële automaat
Gewicht 1610 kg
Aandrijving achterwielen
Nieuwprijs vanaf €151.000

Je rijdt de Aston Martin Vantage met de volgende Race Experiences:

Max ExperienceGold ExperiencePlatinum ExperienceUltimate VIPUnlimited VIP

Doe een Race Experience bij Bleekemolens Race Planet

Bleekemolens Race Planet organiseert al meer dan 25 jaar arrangementen waarbij het rijden in spectaculaire sportauto’s zoals de Aston Martin centraal staat. De Race Experiences van Bleekemolens Race Planet zijn een begrip en echt een onvergetelijke ervaring die je een keer meegemaakt móét hebben. Race Planet heeft verschillende programma’s ontwikkeld.