Eerste data Race Experiences 2019 bekend!

Geplaatst op 15 november 2018

Kun je niet meer wachten om volgend jaar het circuit van Zandvoort op te gaan? Dat komt dan goed uit! De eerste data voor de Race Experiences in 2019 zijn 17, 21, 22 en 23 maart 2019. Boeken kan vanaf vandaag!

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om coureur te zijn, dit is je kans! Ga jij voor de Driving Experience of Max Experience? Of toch voor de Super Experience? Of ga jij liever voor het zware werk tijdens de Gold Experience en de complete Platinum Experience? Of ben jij een veeleisende rijder en wil jij één van de VIP Experiences?

Je kunt ook cadeaubonnen voor deze unieke belevenissen bestellen. Superleuk als Sinterklaas-, Kerst-, of verjaardagscadeau! Of gewoon voor jezelf. Kijk in de webshop voor meer informatie.

Binnenkort worden ook de overige data voor 2019 bekendgemaakt. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan ben jij de eerste die het hoort! Sta je nu al in de startblokken en wil je nog dit jaar los op het circuit? Boek dan de Winter Experience of Winter Experience Plus op zaterdag 8 december!

Gelijk jouw plek reserveren voor een Race Experience in maart? Vul dan onderstaand formulier in en jij stapt over een paar maanden in een van jouw droomauto’s!

Reserveer