Kids (alleen in Amsterdam)

Race Planet for Kids: de droom van ieder kind!

r4k_compleet

Naast de indoor kartbaan van Race Planet in Amsterdam ligt een geweldig indoor speelparadijs; Race Planet for Kids (let op: niet bij Race Planet in Delft!). En als het aan kinderen ligt, gaan ze iedere dag naar Race Planet for Kids. Het indoor speelparadijs is zo groot, verrassend en afwisselend, dat kids het liefst blijven slapen om de volgende dag weer vrolijk verder te kunnen spelen!

Speelparadijs Race Planet for Kids is goed te combineren met een uurtje op de bowlingbaan of een echte lasergame. Dat wordt een onvergetelijke dag!

Karten voor kinderen

kidskart

Maar Race Planet biedt natuurlijk meer dan dat, want kinderen vanaf 8 jaar (minimale lengte 1,35 meter) zijn van harte welkom voor hun eerste rondjes over het asfalt van de kartbanen van Race Planet tijdens speciale kinderheats. Ouders mogen tegelijk met hun kinderen de baan op tijdens aparte familieheats, hoe stoer is dat! En of het nu voor een losse heat is of het leukste feestje ooit: bij Race Planet is bijna alles mogelijk! Voor degenen die de smaak van het karten te pakken hebben, zijn er verschillende kinderkartcusussen bij Race Planet.

Autorijden voor kinderen

Kan het jou niet wild genoeg zijn en wil je zelf in je eigen droomauto als Lamborghini of Ferrari rijden? En ben je minimaal 10 jaar oud? Kom dan eens naar Circuit Park Zandvoort voor het autorijden voor de jeugd!