Wil je Race Planet Amsterdam bezoeken en je komt met de auto vanaf de Basisweg? Hou dan rekening met een wegomleiding. Vanwege groot onderhoud aan de kruising van de Noordzeeweg en Basisweg is deze afgesloten van vrijdagavond 14 oktober om 20.00 uur tot en met 17 oktober 2022 05.00 uur. Vanaf maandag 17 oktober tot en met zaterdag 1 juli 2023 worden de werkzaamheden aan de weg uitgevoerd. Je kunt dan niet vanaf de Noordzeeweg naar de Hornweg rijden. Je word dan omgeleid via de Australiëweg. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met 31 mei. Over de werkzaamheden na 31 mei is nog niet alle info bekend. Dit laten we z.s.m. weten.

Kom je niet via de Basisweg en Noordzeeweg dan heb je geen last van deze werkzaamheden.

Wegomleiding autoverkeer

Door de werkzaamheden wordt de kruising zoals hierboven gedeeltelijk afgesloten voor het autoverkeer. De verbinding Noordzeeweg naar Basisweg blijft het hele project aanwezig. Het autoverkeer volgt wel een omleidingsroute. De wegomleiding wordt aangegeven met borden.

Fietsers en voetgangers

Voor de voetgangers en fietsers komt er een tijdelijke oversteek met verkeerslicht bij de Noordzeeweg. De omleidingsroute is aangegeven met borden.

Openbaar vervoer

Op de Noordzeeweg worden bushaltes tijdelijk 60 meter verplaatst. De route voor bussen blijft hetzelfde.

Kijk voor meer en actuele informatie op amsterdam.nl/projecten