Rollerdisco

DO THE HIP HOP THE HIPPETY HOP

Dat kinderen kunnen rollerskaten bij Race Planet for Kids in Amsterdam weet je misschien al. Maar wist je dat iedere avond -als de kinderen op bed liggen- de rollerskatebaan open gaat voor volwassenen? Lights, drinks, action: it’s rollerdisco time! Rij jij ’s avond met je vrienden of collega’s de coolste rondjes en laat jij je beste moves zien?

Op de indoor rollerskatebaan is het altijd mooi weer, dus maak van iedere avond een echte party avond. Ga terug naar de seventies en eighties. Kom jij al een beetje in de juiste vibe? Get the party started!

Rollerdisco

De rollerdisco is te boeken als aanvulling op ieder kartarrangement. Ga eerst met je vrienden of collega’s de kartbaan op en blaas daarna stoom af op de rollerskatebaan. Dat is pas een afterparty! Maak je feestje compleet met de rollerdisco bij Race Planet. Groovy baby!

Heb je geen kartarrangement geboekt, maar wil je toch shinen als een malle? Dat kan ook! Eén uur skaten (incl. rolschaatsen) bedraagt € 9,- per persoon. Minimum aantal personen voor dit arrangement is 10 personen.

Geen rolschaatsen, geen probleem

Heb jij zelf al rolschaatsen of inline skates? Neem ze mee naar onze rollerdisco. Heb je deze (nog) niet, dan is het ook mogelijk om deze ter plekke bij Race Planet te lenen. Kost je niets extra’s. Heb jij weer extra budget voor een hippe outfit.

Rollerdisco als workout

Rolschaatsen is niet alleen erg leuk, maar ook gezond. Door de vier wieltjes sta je lekker stabiel en leg je makkelijk afstanden af. Dat is pas calorieën verbranden! En wist je dat je op rolschaatsen je gewrichten en spieren minder belast, waardoor rolschaatsen ook een goed alternatief is wanneer je een kleine blessure hebt? Heb je al een tijd niet meer gerolschaatst? Herontdek de fun bij Race Planet.