Wil jij met ons bouwen aan een mooie toekomst? Reageer dan snel op onderstaande vacature!

Bleekemolens Race Planet is voor haar boekingskantoor in Amsterdam per direct op zoek naar een

Commercieel Medewerker afdeling Reserveringen

De gasten van de family entertainment centra van Bleekemolens Race Planet boeken veelal vooraf om er zeker van te zijn dat zij terecht kunnen op het moment dat zij dat willen. Als commercieel medewerker verwerk je deze reserveringen in ons boekingssysteem en zorgt voor een juiste telefonische afwikkeling. Verder doe je administratief werk en zie je upselling kansen. Kortom, je bent salesgericht! En vergeet ook niet dat jij het eerste aanspreekpunt bent van Bleekemolens Race Planet, Jimmy’s Speelparadijs en Roller Planet. Meedenken met de klant wordt zeer gewaardeerd en het plannen van bedrijfsuitjes met meer dan 100 man en kinderfeestjes is voor jou geen enkel probleem.

voor de vacature van commercieel medewerker neem jij deze vaardigheden mee:

  • Flexibel
  • Stressbestendig
  • Zelfstandig
  • Communicatieve en commerciële instelling
  • Een echte multi-tasker
  • Klantvriendelijk
  • Structuur aanbrengen in je werk
  • Efficiënt
  • Mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engels taal

Je bent handig met computers en het Office-pakket kent geen geheimen voor je. Daarnaast vinden wij het logisch dat je collegiaal en pro-actief bent. Deze functie is voor 2-4 dagen (16-32 uur) per week. Word jij ons eerste aanspreekpunt op ons boekingskantoor?

Over Race Planet:

Wie zijn wij eigenlijk? Goede vraag! In 1993 opende Michael Bleekemolen, coureur sinds mensenheugenis, de eerste indoor kartbaan van Europa. Enkele jaren daarvoor was hij al begonnen met het organiseren van incentives op Circuit Zandvoort. Ruim 25 jaar later is Bleekemolens Race Planet -met vestigingen in Amsterdam, Delft en Zandvoort- nog altijd de meest ervaren partner bij het organiseren van bedrijfsuitjes, feesten en incentives waarbij snelheid centraal staat.

Meer informatie of solliciteren:

Vragen of meer informatie over de vacature van commercieel medewerker? Neem contact op met Petra Daenen-Spijkerman, [email protected]. Door middel van onderstaand formulier kun je direct solliciteren. Upload snel je motivatie en cv, druk op de knop der knoppen en ga voor de leukste tijd van je leven!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Direct solliciteren

Wil jij het nieuwe gezicht van Race Planet worden? Vul het onderstaande formulier in