Wil jij met ons bouwen aan een mooie toekomst?

Bleekemolens Race Planet is voor haar vestiging in zowel Delft als Amsterdam per direct op zoek naar een fulltime/parttime

Kartbaan Medewerker

Als medewerker(ster) op de kartbaan ben jij een belangrijk motoronderdeel binnen ons bedrijf. Jij verwelkomt onze gasten zodra ze binnenkomen en staat helpt ze met het klaarmaken om te gaan karten. Ook zorg je ervoor dat alle veiligheidsvoorschriften worden gehanteerd, Grand Prix’s voor groepen of bedrijven vlekkeloos verlopen, karts goed onderhouden worden en gasten de ultieme kart experience krijgen die ze nooit meer vergeten. Werken bij Race Planet is werken in een omgeving vol entertainment en gezelligheid, en dit straal jij uiteraard uit naar onze gasten. Je laat zien dat jij een trots onderdeel bent van Bleekemolens Race Planet. Daarnaast zorg je ervoor dat kinderen hun allerleukste kinderfeestje beleven.

Door de veelzijdigheid, snelheid en hoge fun-factor zoeken wij collega’s die dit enthousiasme kunnen overbrengen.

Over Race Planet:

Wie zijn wij eigenlijk? Goede vraag! In 1993 opende Michael Bleekemolen, coureur sinds mensenheugenis, de eerste indoor kartbaan van Europa. Enkele jaren daarvoor was hij al begonnen met het organiseren van incentives op Circuit Zandvoort. Ruim 25 jaar later is Bleekemolens Race Planet -met vestigingen in Amsterdam, Delft en Zandvoort- nog altijd de meest ervaren partner bij het organiseren van bedrijfsuitjes, feesten en incentives waarbij snelheid centraal staat.

Meer informatie of solliciteren:

Vragen of meer informatie over deze vacature? Neem contact op met assistent-bedrijfsleider Monique Schaefers,  [email protected], als je vragen hebt voor de vestiging Amsterdam. Voor vragen met betrekking tot de vestiging in Delft kan je terecht bij assistent-bedrijfsleider Karim Tahtahi, [email protected]. Door middel van onderstaand formulier kun je direct solliciteren. Upload snel je motivatie en cv, druk op de knop der knoppen en ga voor de leukste tijd van je leven!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Direct solliciteren

Wil jij het nieuwe gezicht van Race Planet worden? Vul het onderstaande formulier in