Stagiair(e) Marketingcommunicatie

Bleekemolens Race Planet is voortdurend in beweging. Marketing en communicatie zijn daarbij een essentieel onderdeel. De functie van Stagiair(e) Marketingcommunicatie is een brede en veelomvattende functie. Je bent creatief in woord én beeld en je houdt je bezig met het dagelijkse onderhoud van social media. Daarnaast ben je ook handig met fotografie en het bewerken van verschillende uitingen. Toffe content is immers steeds belangrijker voor ons. Met andere woorden: je bent creatief en multi-inzetbaar maar bovenal pro-actief en leergierig. We onderwerpen je aan zeer uiteenlopende werkzaamheden die zullen bijdragen aan je ontwikkeling!

Jouw taken zijn onder meer:

• Berichten schijven en teksten redigeren voor de websites;
• Content bedenken en produceren voor onze social media kanalen die je dagelijks bijhoudt;
• Grafisch vormgeven;
• Foto’s bewerken (en evt zelf maken);
• Video’s editen (en evt zelf filmen);

Eventuele afstudeeropdracht

Binnen Race Planet zijn er meerdere onderwerpen om je in vast te bijten. Dit zijn onderwerpen waar wij al druk mee bezig zijn, maar tegelijkertijd een mooie optie biedt om omgeturnd te worden tot afstudeeropdracht. Denk hierbij aan de ontwikkeling van creatieve informatievoorziening in de vorm van narrowcasting en hoe dit in te zetten ter stimulering van verkoop, het opzetten van een intranet, ons TikTok kanaal als tool gebruiken om naamsbekendheid vergroten, hoe kunnen we social shopping inzetten en wellicht kom je gedurende je eerste weken nog meer tegen waar je heil in ziet als afstudeeropdracht. Er is namelijk sprake van never a dull moment bij Race Planet.

Gewenst profiel

• 3e/4e jaars HBO/WO richting (commerciële) economie, marketing of communicatie
• Je hebt ambitie en bent een toonbeeld van zelfstandigheid
• Je bent bekend met social media trends
• Je bent enthousiast en leergierig
• Je opereert graag als onderdeel van een team
• Je houdt van een informele sfeer

Over Race Planet:

In 1993 opende Michael Bleekemolen, coureur sinds mensenheugenis, de eerste indoor kartbaan van Europa. Enkele jaren daarvoor was hij al begonnen met het organiseren van incentives op Circuit Zandvoort. Ruim 25 jaar later is Bleekemolens Race Planet – met vestigingen in Amsterdam, Delft en Zandvoort – nog altijd de meest ervaren partner bij het organiseren van bedrijfsuitjes, feesten en incentives waarbij snelheid centraal staat. Zo geven we onze gasten een onvergetelijke ervaring op Circuit Zandvoort, waarbij ze mogen rijden in hun droomauto, en verzekeren we dat het gehele gezin op onze kartbanen, bowlingbanen, lasergame arena, rollerskatebaan en speelparadijs een fantastisch uitje heeft.

Vragen

Voor vragen over de stagevacature Stagiair(e) Marketingcommunicatie kun je terecht bij David van den Berg, [email protected] of bellen naar 020 – 611 1120.

Direct solliciteren

Wil jij het nieuwe gezicht van Race Planet worden? Vul het onderstaande formulier in