Referenties

In goede handen

Bleekemolens Race Planet is het familiebedrijf van Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen. Drie mannen met pure benzine in de aderen. Mannen voor wie 300 kilometer per uur niets nieuws is. Mannen die samen goed zijn voor jarenlange autosportervaring. En bovendien mannen aan wie je het organiseren van een sensationeel en onvergetelijk evenement kunt toevertrouwen.

Zij laten jou en vele duizenden gasten voor je, kennis maken met het indoor karten en het racen op Circuit Park Zandvoort. En dat al meer dan 25 jaar! Maar het allerleukst blijven toch de positieve reacties van onze klanten. En daar zijn wij trots op. Hieronder zie je wie je o.a. voorgingen.

Coca-Cola Nederland BV

“Ik ben afgelopen zaterdag met mijn salesteam bij jullie te gast geweest op het circuit van Zandvoort voor een onvergetelijke dag. Alles was top geregeld en de activiteiten, allen met hun eigen charme, waren stuk voor stuk ontzettend leuk. Erg vriendelijk ontvangen en de hele dag vriendelijk begeleid. Bedankt voor de goed service. Nogmaals, een onvergetelijk dag.”

Vliegtickets.nl

“Vriendelijk personeel. Erg leuk dat de baan voor een heel uur gereserveerd was voor alleen onze club. Wij konden hierdoor rustig aan doen en tussen de heats door wat drinken.”

Philips Nederland

“Iedereen heeft het nog over onze dag op het circuit. Het plezier dat men heeft gehad spat er op de foto’s vanaf; het was een zeer geslaagd event en men was ook bijzonder te spreken over de organisatie!”

CARE Internet Services

“Super goed bevallen. De mannen zijn er nog vol van allemaal!! Zeker voor herhaling vatbaar.”

Fietsenwinkel.nl

“Wij zijn laatst voor de tweede keer gaan karten. Dat was een net zo groot succes als de eerste keer. Karten vinden namelijk álle collega’s leuk. De monteurs vinden het geweldig om te racen tegen het management! En met lekker eten en een biertje na afloop is de avond gewoon compleet.”

Torsit Hijsinstallaties B.V.

“Mede dankzij jullie perfecte organisatie hebben wij ons op het circuit vermaakt als een stel kleine jongetjes. De reacties waren louter positief. Zeker voor herhaling vatbaar. De enige echte domper op zo’n dag ontstaat op het moment wanneer je ’s avonds weer in je eigen auto stapt en de eerste kilometers de indruk hebt dat hij nodig weer eens naar de garage moet.”

Comparex

“Het was een hele leuke en geslaagde dag in Zandvoort! Enthousiaste klanten en medewerkers, gave activiteiten en ook het weer werkte mee.”

Scania Amsterdam

“Super geslaagde avond bij Race Planet Amsterdam. Zouden wij met al onze vestigingen uit de regio snel moeten herhalen.”

Skynet

“Wel fijn om een keer te racen zonder zorgen. Scheuren zonder bekeuren. Top!”

ASN Amsterdam

“Iedereen die in de automotive branche werkzaam is, vindt dit geweldig. Toen ik dit bedrijfsuitje voorstelde, zei iedereen meteen volmondig ja.”

Intercool Technics/Toshiba

“Wij hebben een leuke avond gehad inclusief een natje en een droogje. Gaan we zeker nog een keer organiseren. Bedankt!”

Stockpile Surveying and Protection B.V.

“Een geweldige dag! Dit is wat onze relaties er over zeiden:

– Never seen so many big smiles on one day.
– Thank you for a real super day yesterday
– It was a great experience and a day I won’t forget soon.
– You could see how we all turned into young boys and that’s thanks to all of you!

Als dat geen geslaagde dag was. Bleekemolens Race Planet, dank jullie wel!”

BDO Audit & Assurance BV

“Een aanbevelenswaardig uitje”

SPIE Controlec Engineering

“Als afsluiting van een groot project hebben wij een avond karten inclusief eten geregeld als dank voor de inzet van een ieder. Heel leuk was het om ook de medewerkers die inmiddels op andere projecten zaten weer terug te zien en even bij te kletsen. Alles was goed georganiseerd door Race Planet. Lekker eten en het was een zeer gezellige, ontspannen atmosfeer.”

Visser v/h I. van Raalte

“Ik heb nu meerdere keren, zowel in Delft als in Amsterdam, voor onze relaties kart events georganiseerd. Het feit dat ik dit iedere keer weer bij Bleekemolen organiseer zegt denk ik wel voldoende. Het is iedere keer weer een hele klus om het allemaal te regelen maar mede door de hulp en het meedenken van de mensen van Bleekemolen Race Planet, is het me ieder keer weer gelukt om het voor elkaar te krijgen en hele lovende reacties van onze relaties in ontvangst te mogen nemen. Bedankt en jullie zien ons zeker ergens eind dit jaar weer verschijnen voor een fantastische avond karten.”

Proxy Services BV

“Dit jaar voor de 6e keer op rij ons jaarlijkse kart-event georganiseerd bij Race Planet in Delft voor meer dan 150 gasten. Uitstekende zorgen van het Race Planet personeel dat meedenkt met alle zaken die tijdens zo’n hectische dag op je pad komen. Op naar de 7e editie!”