Keuzehulp

Wanneer u uw bedrijfsfeest gaat plannen, komt u vaak zo'n enorme hoeveelheid mogelijkheden tegen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Race Planet hebben wij daarom de "keuze hulp" in het leven geroepen. Met behulp van een aantal korte vragen helpen wij u op weg.

banner keuzehulp

banner bel-mij  dunlop banner

Indoor karten bij Race Planet

Indoor karten; Michael Bleekemolen introduceerde het in Europa in 1993. Je kunt dus gerust zeggen dat Bleekemolens Race Planet meer ervaring heeft dan wie dan ook met het organiseren van bedrijfsfeestjes en relatie-evenementen waarbij karten centraal staat. Maar wij bieden veel méér dan alleen karten. Wij kunnen uw bedrijfsuitje, feest of evenement van A tot Z organiseren.

indoor-karten-header

Bleekemolens Race Planet heeft indoor kartbanen in Amsterdam en Delft. Beide hebben ze hun eigen karakter en charme. Maar de locaties bieden naast het karten ook uitstekende catering, volwaardige bowlingbanen, een lasergame arena (alleen in Amsterdam), professionele vergaderfaciliteiten, gezellige feestzalen en leerzame workshops.

Onze belangrijkste kracht is het leveren van maatwerk. U ziet op onze website diverse arrangementen en suggesties maar als u specifieke wensen heeft, realiseren wij die voor u. U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij delen onze jarenlange ervaringen graag met u.