FAQ Karten

Heb je een vraag? Wij kunnen ze (bijna) altijd beantwoorden. Hieronder vind je een opsomming van de meest gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Schroom niet en bel!

Waarom moet mijn kind tenminste 1,35 meter lang zijn?

Bij Bleekemolens Race Planet kun je karten zodra je acht jaar bent en een minimumlengte van 1,35 meter hebt. Wij hanteren deze minimumlengte zodat we er zeker van zijn dat de deelnemers goed bij de rempedalen kunnen. Op onze vestigingen staan meetlatten waarmee je kunt controleren of jouw kind de minimumlengte van 1,35 meter heeft bereikt. Vanzelfsprekend meten wij deze lengte met schoenen aan. In uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat een kind wel 1,35 meter is, maar niet goed bij gas- of rempedaal kan met de voeten. In dat geval mag er niet gereden worden. Safety first!

Is het nodig te reserveren?

Uiteraard ben je altijd van harte welkom op onze kartbanen. Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij onze gasten altijd om vooraf een kart te reserveren. Zo ben je er zeker van dat er op het afgesproken tijdstip een kart voor je klaar staat.

Waar is Race Planet gevestigd?

Race Planet Amsterdam
Herwijk 10
1046 BC Amsterdam
Telefoon: 020-611 1120
Email: amsterdam@raceplanet.nl

Race Planet Delft
Kleveringweg 18
2616 LZ Delft
Telefoon: 015-212 7222
Email: delft@raceplanet.nl

Hoe kom ik bij jullie met openbaar vervoer?

Race Planet Amsterdam is met het openbaar vervoer als volgt bereikbaar:
Busmaatschappij: Connexxion
Lijn: 82
Halte: Westpoortweg

Race Planet Delft is met het openbaar vervoer als volgt bereikbaar:
Busmaatschappij: Connexxion
Lijn: v.a. station Delft centraal nr. 60 & 62
Halte: Den Haag Defensie

Kan ik pinnen?

Bij alle vestigingen van Race Planet is het mogelijk om met PIN te betalen. Tevens is het mogelijk om met alle gangbare Nederlandse credit cards te betalen (muv American Express).

Moeten we een eigen helm meenemen?

Nee, je hoeft geen eigen helm mee te nemen. Beschermende kleding, helmen, bodyprotectors en nekbescherming stellen wij tijdens het karten gratis ter beschikking. Met het oog op de veiligheid is het wel verplicht om tijdens het karten een lange broek en gesloten schoenen te dragen. Ook tijdens warme dagen!