Menukaart Race Planet

Heb je dorst of trek gekregen? Race Planet heeft een uitgebreide bar en keuken. Onder het genot van een hapje en drankje napraten over de activiteiten van zojuist, of lekker even ontspannen borrelen. Organiseer je een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, een teamuitje of zomaar een dagje uit? Bekijk dan onze menukaart. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij hebben voor iedereen een mooie oplossing.

Bekijk menukaart in pdf

Catering

Bleekemolens Race Planet biedt uitstekende cateringfaciliteiten. Uit eigen keuken of in samenwerking met onze traiteurs kunnen wij fantastische gerechten serveren.

Race Planet heeft meer ervaring dan wie dan ook met het organiseren van (bedrijfs)feestjes en relatie-evenementen. Naar wens kunnen wij jouw bedrijfsuitje, groepsarrangementen, feest of evenement van A tot Z organiseren. De indoor kartbanen in Amsterdam en Delft hebben beide hun eigen karakter en charme. Maar de locaties bieden naast het karten ook uitstekende catering. Bekijk hieronder onze cateringmogelijkheden.

Bekijk de cateringmogelijkheden

Bel mij terug

Wil je overleggen over de mogelijkheden? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Vier de zomervakantie bij Race Planet

Hoera, we zijn in de zomervakantie dagelijks extra lang geopend! Blijf lekker cool deze zomer op onze kartbanen, lasergame arena, Jimmy's Speelparadijs, Roller Planet en bowlingbanen. Tot snel!

Boek hier