fbpx

Menukaart Race Planet

Heb je dorst of trek gekregen? Race Planet heeft een uitgebreide bar en keuken. Onder het genot van een hapje en drankje napraten over de activiteiten van zojuist, of lekker even ontspannen borrelen. Organiseer je een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, een teamuitje of zomaar een dagje uit? Bekijk dan onze menukaart. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij hebben voor iedereen een mooie oplossing.

Bekijk menukaart in pdf

Catering

Bleekemolens Race Planet biedt uitstekende cateringfaciliteiten. Uit eigen keuken of in samenwerking met onze traiteurs kunnen wij fantastische gerechten serveren.

Race Planet heeft meer ervaring dan wie dan ook met het organiseren van (bedrijfs)feestjes en relatie-evenementen. Naar wens kunnen wij jouw bedrijfsuitje, groepsarrangementen, feest of evenement van A tot Z organiseren. De indoor kartbanen in Amsterdam en Delft hebben beide hun eigen karakter en charme. Maar de locaties bieden naast het karten ook uitstekende catering. Bekijk hieronder onze cateringmogelijkheden.

Bekijk de cateringmogelijkheden

Vragen? Neem contact met ons op

Call me back

"*" geeft vereiste velden aan

NAAM/NAME*

Spreek rechtstreeks met een medewerker

Race Planet Zandvoort
Op de bowlingbanen van Race Planet Amsterdam en Delft wordt een strike gegooid met een bowlingbal tijdens het bowlen.

Strrrike!

Ontdek de vernieuwde bowlingbanen in Delft en Amsterdam

Bekijk de bowling