fbpx

Werken bij Race Planet

De indoor kartcentra van Bleekemolens Race Planet in Amsterdam en Delft zijn drukbezochte bedrijven. Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste collega’s en bieden flexibele werktijden. Dus of je nou een bijbaantje voor in de weekenden zoekt of je doordeweeks aan de slag wil: Race Planet biedt voldoende mogelijkheden.

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan niet vermeld op onze site, dan kun je altijd een open sollicitatie naar ons sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. De gegevens van de vestiging waar je graag zou willen werken, vind je hier.

Waarom Race Planet

Race Planet biedt te gekke activiteiten om onze gasten de dag van hun leven te geven. En dat is niet niks. Het klinkt misschien een beetje cliché, maar het is echt waar: werken bij Race Planet is elke dag weer anders. Je hebt immers altijd direct contact met onze gasten en collega’s. Je begeeft je in een zeer dynamische en inspirerende werkomgeving. Ben jij enthousiast en kun jij zelfstandig te werk gaan, dan zijn wij op zoek naar jou. Lekker verdienen? In een gezellig team?! Kom bij ons werken!

Meer informatie over Race Planet lees je hier!

Coureurs met helmen bij Bleekemolens Race Planet klaar om te gaan racen op de kartbaan.