Welkom bij Race Planet, home of indoor karting!

In 1993 opende Bleekemolens Race Planet de allereerste indoor kartbaan van Europa. Een schot in de roos, want door het indoor karten werd de racesport opeens laagdrempelig en kon iedereen zelf ook eens ervaren hoe het is om coureur te zijn. Over de jaren heen heeft Race Planet miljoenen mensen verwelkomd uit zowel binnen- als buitenland. Anno 2021 is Race Planet nog steeds het meest toonaangevende indoor kartcentrum. Veel gekopieerd, maar nooit geëvenaard. En daar zijn wij trots op! Welkom bij Race Planet.

Goed bereikbaar in Amsterdam en Delft

Race Planet heeft twee centraal gelegen indoor kartcentra in Amsterdam en Delft, waardoor je in de Randstad altijd maar een half uurtje van ons verwijderd bent. Race Planet Amsterdam heeft twee kartbanen en Race Planet Delft heeft er maar liefst drie verdeeld over vier (!) verdiepingen. De hoogteverschillen zijn echt spectaculair! Oh, en parkeren is altijd gratis.

De kartbanen

Wil je weten hoe de banen er in Amsterdam en Delft uitzien? Bekijk de 3D-animatie van de banen in Amsterdam of  download de plattegrond van Race Planet Delft (in pdf)!

Race Planet is goed bereikbaar want de locaties zijn gelegen naast de A5 in Amsterdam en de A13 in Delft. Parkeren is altijd gratis! Uiteraard is Race Planet ook goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Je hebt dus geen excuus meer om niet te komen.

Food

Heb je dorst of trek gekregen? Race Planet heeft een uitgebreide bar en keuken. Organiseer je een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, een teamuitje of zomaar een dagje uit? Bekijk dan hier onze menukaart Delft (in pdf) of menukaart Amsterdam (in pdf). Voor grotere groepen hebben wij diverse cateringmogelijkheden en arrangementen op het menu! Race Planet denkt graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij hebben voor iedereen een mooie oplossing.

Race Planet cares

De veiligheid van onze gasten staat voorop. Omdat karts snel zijn en je met meerdere mensen tegelijkertijd rijdt, is het belangrijk dat je de regels volgt. Voor de kartheat krijg je instructies van onze medewerkers; zij vertellen waar moet je op letten. Ook krijg je uitleg over de verschillende vlaggen, waarmee we met jou communiceren tijdens het karten. Op onze instructiekaart en in onze instructievideo kun je de instructies alvast bekijken, zodat je goed voorbereid bent.

Rijders stappen op de veilige manier in de kart voor de race op de kartbaan van Race Planet in Delft en Amsterdam.

Bekijk voor je gaat rijden onze instructievideo.

Bel mij terug

Wil je overleggen over de mogelijkheden? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

In de lasergame arena in Amsterdam bij Race Planet strijden twee personen voor de winst.

Lasergame

Ready to battle? Stap in de Lasergame Arena van Race Planet Amsterdam!

Bekijk lasergame