Welkom bij Race Planet, home of indoor karting!

In 1993 opende Bleekemolens Race Planet de allereerste indoor kartbaan van Europa. Een schot in de roos, want door het indoor karten werd de racesport opeens laagdrempelig en kon iedereen zelf ook eens ervaren hoe het is om coureur te zijn. Over de jaren heen heeft Race Planet miljoenen mensen verwelkomd uit zowel binnen- als buitenland. Anno 2021 is Race Planet nog steeds het meest toonaangevende indoor kartcentrum. Veel gekopieerd, maar nooit geëvenaard. En daar zijn wij trots op! Welkom bij Race Planet.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk Race Planet Delft hierboven in 360 graden (Google Streetview)!

Goed bereikbaar in Amsterdam en Delft

Race Planet heeft twee centraal gelegen indoor kartcentra in Amsterdam en Delft, waardoor je in de Randstad altijd maar een half uurtje van ons verwijderd bent. Race Planet Amsterdam heeft twee kartbanen en Race Planet Delft heeft er maar liefst drie verdeeld over vier (!) verdiepingen. De hoogteverschillen zijn echt spectaculair! Oh, en parkeren is altijd gratis.

Wil je weten hoe de banen er in Amsterdam en Delft uitzien? Download dan hier de plattegrond van Race Planet Amsterdam (in pdf) of de plattegrond van Race Planet Delft (in pdf)!

Race Planet is goed bereikbaar want de locaties zijn gelegen naast de A5 in Amsterdam en de A13 in Delft. Parkeren is altijd gratis! Uiteraard is Race Planet ook goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Je hebt dus geen excuus meer om niet te komen.

Karten

Voor iedereen van 14 jaar en ouder staat er een groot aantal geavanceerde karts klaar. Of je nou een losse kartheat wilt rijden of een endurance race, Bleekemolens Race Planet heeft in totaal vijf verschillende kartbanen voor je beschikbaar.

Maar Race Planet biedt natuurlijk meer dan dat, want kinderen vanaf 8 jaar (minimale lengte 1,35 meter) zijn van harte welkom voor hun eerste rondjes over het asfalt van de kartbanen tijdens speciale kinderheats. Ouders mogen tegelijk met hun kinderen de baan op tijdens aparte familieheats, hoe stoer is dat! En of het nu voor een losse heat is of het leukste feestje ooit: bij Race Planet is bijna alles mogelijk! Voor degenen die de smaak van het karten te pakken hebben, zijn er verschillende kartcursussen voor de jeugd bij Race Planet. Bekijk ook eens onze tips en tricks voor een echt snelle rondetijden!

Maar Race Planet biedt véél meer dan karten alleen. De uitstekende catering kende je waarschijnlijk al, maar wist je ook dat beide vestigingen volwaardige bowlingbanen hebben? Race Planet Amsterdam biedt daarnaast een geweldige lasergame arena. Race Planet is veelzijdig en een ideale locatie voor een bedrijfsuitje of verjaardagsfeest. Of kom zomaar een keer langs!

Een Kart bij Bleekemolens Race Planet van boven gezien op de kartbaan in Amsterdam en Delft met een coureur.

Food

Heb je dorst of trek gekregen? Race Planet heeft een uitgebreide bar en keuken. Organiseer je een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, een teamuitje of zomaar een dagje uit? Bekijk dan hier onze menukaart Delft (in pdf) of menukaart Amsterdam (in pdf). Voor grotere groepen hebben wij diverse cateringmogelijkheden en arrangementen op het menu! Race Planet denkt graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij hebben voor iedereen een mooie oplossing.

Race Planet cares

De veiligheid van onze gasten staat voorop. Omdat karts snel zijn en je met meerdere mensen tegelijkertijd rijdt, is het belangrijk dat je de regels volgt. Voor de kartheat krijg je instructies van onze medewerkers; zij vertellen waar moet je op letten. Ook krijg je uitleg over de verschillende vlaggen, waarmee we met jou communiceren tijdens het karten. Op onze instructiekaart en in onze instructievideo kun je de instructies alvast bekijken, zodat je goed voorbereid bent.

Rijders stappen op de veilige manier in de kart voor de race op de kartbaan van Race Planet in Delft en Amsterdam.

Bekijk voor je gaat rijden onze instructievideo.

Bel mij terug

Wil je overleggen over de mogelijkheden? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Op de bowlingbanen van Race Planet Amsterdam en Delft wordt een strike gegooid met een bowlingbal tijdens het bowlen.

Strrrike!

Ontdek de vernieuwde bowlingbanen in Delft en Amsterdam

Bekijk de bowling