fbpx

Heb je nog vragen over jouw bezoek aan Circuit Zandvoort?

Veelgestelde vragen over het circuit rijden

Heb je een goed passende helm? Neem deze zeker mee! In verband met hygiënemaatregelen is het gebruik van een eigen helm sterk aan te raden. Als je geen helm hebt, kun je er natuurlijk een van ons gebruiken. Deze worden goed gereinigd.

Hier is niet een eenduidig antwoord op te geven. Het heeft voor een gedeelte met je lichaamsbouw te maken. In principe is het voor de meeste onderdelen geen enkel probleem. Wel is het zo dat als je langer bent dan 1.90m of fors gebouwd dat je dan vaak niet in een formulewagen past. Er wordt wel altijd naar een passende oplossing gezocht als je niet in een formulewagen past.

Nee, dat is absoluut niet toegestaan. Het is voor de instructeurs niet te controleren of iemand ook daadwerkelijk in het bezit van een rijbewijs is en of deze persoon wel een vrijwaring heeft ingevuld. Een deelnemer zonder rijbewijs of ingevulde en ondertekende vrijwaring is altijd persoonlijk verantwoordelijk voor alle schades die hij/zij veroorzaakt!

Onze racedagen op het circuit gaan altijd door! Wij zijn daar zowel technisch als logistiek volledig op voorbereid.

Wij adviseren de deelnemers prettig zittende vrijetijdskleding te dragen waarvan het niet erg is als het een beetje vies wordt. Hou er ook rekening mee dat de weersomstandigheden in Zandvoort erg kunnen wisselen. Verder adviseren wij comfortabele (sport)schoenen te dragen.

Helaas, honden zijn verboden op het gehele circuitterrein.

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid op het circuit. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Ja, filmen en foto's maken is toegestaan, echter is filmen met een drone ten strengste verboden! Het betreden van de baan is ook streng verboden.

Toeschouwers zijn altijd welkom, het circuit is vrij toegankelijk.

Race Planet heeft ieder jaar ongeveer 60 dagen per jaar de beschikking over Circuit Zandvoort. Op deze dagen organiseren wij de verschillende Race Experiences. Op het inschrijfformulier zie je de beschikbare data.

Het wagenpark van Race Planet telt meer dan 150 voertuigen. Omdat Race Planet zoveel auto’s heeft, kan iedereen overal in rijden.