Circuit rijden

Wanna drive? Rij zelf in jouw droomauto's op Circuit Zandvoort

Welkom in Zandvoort! Op het legendarische circuit in de Zandvoortse duinen laat Bleekemolens Race Planet al meer dan 25 jaar jongens- (en meisjes)dromen uitkomen. Want alleen bij Race Planet kan je zelf rijden op het circuit in Ferrari’s, Lamborghini’s, McLarens, Mercedes-AMG’s, Aston Martins, Porsches, Formule RP1’s en nog veel meer.

Geen instructeur op de bijrijdersstoel, geen verkeersdrempels, geen flitsers: iedereen vanaf 18 jaar met een geldig rijbewijs B kan helemaal zelf in al deze en heel veel andere spectaculaire auto’s rijden.

Rijden op Circuit Zandvoort: meer dan 150 auto’s

De Race Experiences van Bleekemolens Race Planet zijn een onvergetelijke ervaring die je echt een keer meegemaakt moet hebben. Wil jij circuit rijden in Zandvoort? Dan staan er meer dan 150 auto’s klaar waarin je (bijna) allemaal zelf mag rijden.

Circuit ZandvoortAltijd al willen rijden in een Italiaanse volbloed als Ferrari of Lamborghini? Dit is je kans! Of ga jij voor ijskoude Duitse techniek van Porsche of Mercedes-AMG. Ben je meer een gentlemanracer, kies dan voor Aston Martin. Of ga jij voor de raceskills van McLaren? Ben jij fan van brute Amerikaanse paardekrachten, doe dan de dragrace in een Dodge Charger of laat je meenemen door onze prettig gestoorde coureurs in de Ford Mustang driftcars. Altijd al willen weten hoe Max Verstappen zich voelt? Kom dan circuit rijden in onze Formule RP1 auto’s!

Maar er is meer: naast circuit rijden kan je je behendigheid testen tijdens de slalom. Je kunt ook karten of terreinrijden in de duinen. Bij Race Planet kan bijna alles!

Race Planet heeft verschillende Race Experiences voor iedereen, meestal dagvullend. Langer genieten in onze auto’s? Kijk dan naar de VIP Experiences waarbij je twee keer zo lang in de auto zit en meer begeleiding krijgt.

Rij mee met Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen

De familie Bleekemolen weet als geen ander hoe het is om hard te gaan in droomauto’s. Met gezamenlijk meer dan 80 jaar ervaring in de autosport – van cupraces en sportscars tot zelfs Formule 1, Le Mans, Daytona en zo ongeveer alle raceklasses op alle circuits ter wereld– kun je gerust zeggen dat Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen de meest ervaren autosportfamilie van Nederland is. Bij wie anders kun je beter rijden dan bij deze mannen en hun team van professionele instructeurs.

De juiste cursus voor jou!

Voor iedereen die nog beter wil leren rijden zijn er diverse sportieve rijcursussen en racecursussen. Wil je van de autosport jouw sport maken, dan kan Bleekemolens Race Planet je helpen met het behalen van je racelicentie. Of leer beter rijden met de sportieve rijvaardigheidstraining. Maar er is nog veel meer, want zelfs jeugd vanaf 10 jaar kan bij Race Planet achter het stuur van een droomauto zitten en echt zelf rijden in een Ferrari, Lamborghini of Porsche. Tijdens het jeugdrijden kan het echt!