fbpx

Wanna drive? Rij zelf in jouw droomauto’s!

Welkom in Zandvoort! Op het legendarische circuit in de Zandvoortse duinen laat Bleekemolens Race Planet al meer dan 30 jaar jongens(- en meisjes) dromen uitkomen. Want alleen bij Race Planet kun je zelf rijden op het circuit in Ferrari’s, Lamborghini’s, McLarens, Mercedes-AMG’s, Alpines, Porsches, Formule RP1’s en nog veel meer.

Stap achter het stuur van deze supercars en ervaar de bochten van Circuit Zandvoort. De legendarische Tarzanbocht, het unieke Scheivlak en de supersnelle kombocht genaamd Arie Luyendijk. Onze Race Experiences in Zandvoort zijn onvergetelijk!

Stap maar in bij Race Planet op Circuit Zandvoort en rij in al je droomauto's zoals de witte Lamborghini
McLaren 540C en Mercedes-AMG GT Coupe staan op het paddock voor deelnemers van de Super Experience op Circuit Zandvoort.
Alpine A110 op Circuit Zandvoort

Rijden op Circuit Zandvoort

Wil jij rijden op het legendarische Circuit Zandvoort? Bij Race Planet kan het! Sinds 2020 is de baan weer een volwaardig Grand Prix-circuit, klaar voor Max, Lewis en Lando. Ervaar zelf hoe uniek dit circuit is! Stoom in een Ferrari op de Tarzanbocht af of rij met een Formule RP1 door de Arie Luyendijk kombocht!

Bekijk de Race Experiences

Zakelijke arrangementen

Naast de reguliere Race Experiences heeft Race Planet speciaal voor bedrijven zakelijke groepsarrangementen samengesteld voor de leukste incentive van het jaar. Grote of juist kleine groep? Speciale catering of dieetwensen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ontdek ons aanbod of ga voor een pakket op maat!

Zakelijke groepsarrangementen

Meer dan 150 auto’s

Het Race Planet wagenpark op Circuit Zandvoort bestaat uit meer dan 150 auto’s. Ferrari’s, Porsche’s, Lamborghini’s, McLarens, Mercedes-AMG’s, Alpines; noem het maar op. Ervaar het circuit zoals Max Verstappen in de Formule RP1’s of neem plaats op de bijrijdersstoel van de Racetaxi.

Bekijk ons wagenpark

Bekijk de beschikbare data en plan jouw onvergetelijke dag!

Breng mij op de hoogte

Vul hieronder je gegevens in om een melding te ontvangen wanneer er een plek is vrijgekomen.

Rijden op Circuit Zandvoort: meer dan 150 auto’s

De Race Experiences van Bleekemolens Race Planet zijn een onvergetelijke ervaring die je echt een keer meegemaakt moet hebben. Wil jij circuit rijden in Zandvoort? Dan staan er meer dan 150 auto’s klaar waarin je (bijna) allemaal zelf mag rijden.

Altijd al willen rijden in een Italiaanse volbloed als Ferrari of Lamborghini? Dit is je kans! Of ga jij voor ijskoude Duitse techniek van Porsche of Mercedes-AMG. Ben je meer van de romantiek, kies dan voor de Alpine. Of ga jij voor de raceskills van McLaren? Ben jij fan van brute Amerikaanse paardekrachten, doe dan de dragrace in een Dodge Charger. Altijd al willen weten hoe Max Verstappen zich voelt? Kom dan circuit rijden in onze Formule RP1 auto’s!

Maar er is meer: naast circuit rijden kan je je behendigheid testen tijdens de slalom. Je kunt ook karten of terreinrijden in de duinen. Bij Race Planet kan bijna alles! Race Planet heeft verschillende Race Experiences voor iedereen, meestal dagvullend. Langer genieten in onze auto’s? Kijk dan naar de VIP Experiences waarbij je twee keer zo lang in de auto zit en meer begeleiding krijgt.

Ontdek meer over Circuit Zandvoort

Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen vertellen je meer over de bochten van Circuit Zandvoort. Klik hierboven op een nummer en bekijk de video’s!

Ons wagenpark staat klaar voor jou

Stap zelf achter het stuur van de mooiste supercars

Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen staan voor het wagenpark met supercars van Race Planet op Circuit Zandvoort

Rij mee met Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen

De familie Bleekemolen weet als geen ander hoe het is om hard te gaan in droomauto’s. Met gezamenlijk meer dan 80 jaar ervaring in de autosport – van cupraces en sportscars tot zelfs Formule 1, Le Mans, Daytona en zo ongeveer alle raceklasses op alle circuits ter wereld– kun je gerust zeggen dat Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen de meest ervaren autosportfamilie van Nederland is. Bij wie anders kun je beter rijden dan bij deze mannen en hun team van professionele instructeurs.

Alleen het beste voor jou!

Voor iedereen die nog beter wil leren rijden is er de sportieve rijvaardigheidstraining. Maar er is nog veel meer, want zelfs jeugd vanaf 10 jaar kan bij Race Planet achter het stuur van een droomauto zitten en echt zelf rijden in een Ferrari, Lamborghini of Porsche. Tijdens het jeugdrijden kan het echt!

Vragen? Neem contact met ons op

Call me back

"*" geeft vereiste velden aan

NAAM/NAME*

Spreek rechtstreeks met een medewerker

Race Planet Zandvoort