Kartheat (14+)

Wie is de beste coureur van allemaal?

Voor iedereen van 14 jaar en ouder staat er een groot aantal geavanceerde karts klaar. Of je nou een losse kartheat wilt rijden of een 2-uurs race, Bleekemolens Race Planet heeft in totaal vijf verschillende kartbanen voor je beschikbaar in Amsterdam en Delft.

Rij een kartheat van 10 minuten en laat anderen zien dat jij uit het beste racehout bent gesneden. Minimum leeftijd 14 jaar en minimum lengte 1,60 meter. Safety first!

kart1Iedere zondagavond worden in Amsterdam en Delft vanaf 18.00 uur twee banen aan elkaar gekoppeld tot één mega kartbaan. En iedere eerste zondag van maand worden in Delft alle drie de banen aan elkaar gekoppeld tot een lange superbaan! Heats op de gekoppelde banen duren 14 minuten in plaats van 10 minuten. Dat is dus langer rijden voor hetzelfde geld! Gewoon omdat het kan… en omdat het leuk is.

Enthousiast geworden? Reserveer nu je kartheat in de balk hierboven. Of geef iemand een kartheat cadeau met de Race Planet kartcadeaubon! Heb je de smaak te pakken en wil je vaker én voordeliger karten? Koop dan de 10-rittenkaart op één van onze kartbanen of in de webshop. Let op: Race Planet accepteert alleen PIN en creditcards. Geen cash.

Gegevens

Minimum leeftijd: 14 jaar
Minimum lengte: 1,60 meter

LET OP: Jeugd van 8 tot 14 jaar mag niet tegelijk rijden met deelnemers van 14 jaar en ouder. Voor de jeugd zijn er speciale kinderheats met rookie-karts en deze rijden niet samen met de karts voor volwassenen. Voor ouders en hun kinderen zijn er eventueel familieheats.

Onder de 18 jaar mag je alleen onder toezicht van een ouder/voogd bij ons karten.

Maatregelen corona

Om lange wachtrijen ivm coronabesmetting te voorkomen, graag uiterlijk 20 minuten voor aanvang kartheat aanwezig zijn. (5 minuten buiten: wachten/aanmelden, 15 minuten binnen: instructie/ omkleden)
Balaclava (helmmuts) en handschoenen zijn verplicht. Deze worden bij de eerste kartheat verstrekt. Het is mogelijk om ivm hygiëne een eigen integraalhelm en handschoenen mee te nemen.

Kartheat (14+)

€ 18,50 p.p.

(incl BTW)
Cadeaubon