fbpx

Maak het karten compleet

Om samen karten nog leuker te maken heeft Race Planet de leukste arrangementen samengesteld. Geniet bijvoorbeeld van een lekker buffet na het karten, ga voor het complete pakket met training en finale of rij de ultieme endurace race. De arrangementen bij Race Planet Amsterdam en Delft bieden het allemaal. Of je nou een activiteit zoekt voor een vrijgezellenfeest, gewoon een leuk uitje zoekt met vrienden of toch wilt bewijzen dat jij de snelste bent in jouw familie; met deze arrangementen op de kartbanen van Race Planet zit jij goed!

Door jarenlange ervaring weet Race Planet als geen ander hoe je het leukste groepsarrangement organiseert. Naast het racen op de unieke kartbanen, kun je het feestje verder vieren in een van de zalen van Race Planet in Amsterdam en Delft. Daar verzorgen wij jouw groep met catering en drankjes.

Karts staan klaar in de pitstraat bij Race Planet Amsterdam en Delft voor een kartheat.

Meer dan alleen karten

Bij Race Planet Delft en Amsterdam kun je meer beleven dan alleen karten. Zo kun je bowlen bij beide vestigingen op de bowlingbanen. Daarnaast heeft Race Planet Amsterdam een complete lasergame arena, rolschaatsbaan, speelparadijs én karaokebar. Dus ook als je geen zin hebt in karten, dan is er altijd wat te doen!

Jeugdarrangementen

Ook voor de jeugd heeft Race Planet de tofste arrangementen. Na een of twee kartheats krijgen alle kids een medaille en lekker kindermenu. Natuurlijk staan er voor de jarige een stoere beker en kinderchampagne klaar om er echt een feestje van te maken. Ook kan het karten gecombineerd worden met de andere activiteiten van Race Planet.

Bekijk de jeugdarrangementen

Zakelijk

Natuurlijk zijn de kartarrangementen ook ideaal voor zakelijke groepen. Wat is er leuker dan elkaar beter te leren kennen op en naast de kartbaan? Neem collega’s mee voor teambuilding of ontdek een andere kant van relaties en klanten. Naast het karten biedt Race Planet nog meer mogelijkheden voor zakelijke groepen. Ontdek de zakelijke uitjes hieronder.

Bekijk de zakelijke arrangementen

Bekijk onze andere groepsmogelijkheden

Race Planet Zakelijk

Ook voor de zakelijke markt heeft Race Planet onvergetelijke ervaringen. Naast kartlocaties in Amsterdam en Delft kun je ook bij onze vestiging  op Circuit Zandvoort terecht, om zelf te rijden in supercars op het circuit. Of leer elkaar beter kennen tijdens een toerrit in de mooiste klassieker van Rijeenklassieker.nl. Een goede uitdaging om te leren samenwerken. Bekijk de opties hieronder.

Vragen? Neem contact met ons op

Call me back

"*" geeft vereiste velden aan

NAAM/NAME*

Spreek rechtstreeks met een medewerker

Race Planet Zandvoort
In de lasergame arena in Amsterdam bij Race Planet strijden twee personen voor de winst.

Lasergame

Ready to battle? Stap in de Lasergame Arena van Race Planet Amsterdam!

Bekijk lasergame