fbpx

Kom karten bij Race Planet in Amsterdam en Delft!

Boek jouw kartheat online

Prijs: € 21,50 p.p.; Duur: 10 minuten; Minimum leeftijd: 14 jaar; Minimum lengte: 1,60 meter
De (super)lange baan is iedere zaterdagavond vanaf 19.00 uur in Delft en zondagavond vanaf 18.00 uur in zowel Delft als Amsterdam.

LET OP: Jeugd van 8 tot 14 jaar mag niet tegelijk rijden met deelnemers van 14 jaar en ouder. Voor de jeugd zijn er speciale kinderheats met rookie-karts en deze rijden niet samen met de karts voor volwassenen. Voor ouders en hun kinderen zijn er eventueel familieheatsOnder de 18 jaar mag je alleen onder toezicht van een ouder/voogd bij ons karten. Race Planet accepteert alleen PIN en creditcards. Geen cash.

Bekijk onze kartbanen

Ga je voor de meerdere verdiepingen in Delft of het spektakel in Amsterdam?

Delft Baan 1

Delft Baan 2

Delft Baan 3

Amsterdam Baan 1

Amsterdam Baan 2

Gekoppelde kartbanen

Ben je klaar voor de unieke kartervaring? Bij Bleekemolens Race Planet Amsterdam en Delft koppelen we iedere zondagavond de banen tot één groot kartcircuit voor nog meer raceplezier. Heats op de gekoppelde banen duren 14 minuten in plaats van 10 minuten en de prijs is hetzelfde als een normale heat! In Amsterdam koppelen we baan 1 en 2 en in Delft koppelen we zelfs drie banen verdeeld over vier verdiepingen! Kortom, een superlange baan!

Wie is de beste coureur van allemaal?

Voor iedereen van 14 jaar en ouder staat er een groot aantal geavanceerde karts klaar. Of je nou een losse kartheat wilt rijden of een 2-uurs race, Bleekemolens Race Planet heeft in totaal vijf verschillende kartbanen voor je beschikbaar in Amsterdam en Delft.

Rij een kartheat van 10 minuten en laat anderen zien dat jij uit het beste racehout bent gesneden. Minimum leeftijd 14 jaar en minimum lengte 1,60 meter. Kartheats kosten € 21,50 per persoon per heat. Safety first!

Boeken of cadeau geven?

Enthousiast geworden? Boek hierboven jouw kartheat. Of geef iemand een kartheat cadeau met de Race Planet kartcadeaubon! Heb je de smaak te pakken en wil je vaker én voordeliger karten? Koop dan de 10-rittenkaart op één van onze kartbanen of in de webshop. Let op: Race Planet accepteert alleen PIN en creditcards. Geen cash.

Karters racen tegen elkaar op de kartbanen van Race Planet in Amsterdam en Delft

Vragen? Neem contact met ons op

Call me back

"*" geeft vereiste velden aan

NAAM/NAME*

Spreek rechtstreeks met een medewerker

Race Planet Zandvoort
Op de bowlingbanen van Race Planet Amsterdam en Delft wordt een strike gegooid met een bowlingbal tijdens het bowlen.

Strrrike!

Ontdek de vernieuwde bowlingbanen in Delft en Amsterdam

Bekijk de bowling