Kom karten bij Race Planet in Amsterdam en Delft!

Boek jouw kartheat online

Prijs: € 18,50 p.p.; Duur: 10 minuten; Minimum leeftijd: 14 jaar; Minimum lengte: 1,60 meter

LET OP: Jeugd van 8 tot 14 jaar mag niet tegelijk rijden met deelnemers van 14 jaar en ouder. Voor de jeugd zijn er speciale kinderheats met rookie-karts en deze rijden niet samen met de karts voor volwassenen. Voor ouders en hun kinderen zijn er eventueel familieheatsOnder de 18 jaar mag je alleen onder toezicht van een ouder/voogd bij ons karten. Race Planet accepteert alleen PIN en creditcards. Geen cash.

Wie is de beste coureur van allemaal?

Voor iedereen van 14 jaar en ouder staat er een groot aantal geavanceerde karts klaar. Of je nou een losse kartheat wilt rijden of een 2-uurs race, Bleekemolens Race Planet heeft in totaal vijf verschillende kartbanen voor je beschikbaar in Amsterdam en Delft.

Rij een kartheat van 10 minuten en laat anderen zien dat jij uit het beste racehout bent gesneden. Minimum leeftijd 14 jaar en minimum lengte 1,60 meter. Kartheats kosten € 18,50 per persoon per heat. Safety first!

Rij een ronde mee over de Superlange baan in Delft

Karters racen tegen elkaar op de kartbanen van Race Planet in Amsterdam en Delft

Gekoppelde kartbanen

Iedere zondagavond worden in Amsterdam en Delft vanaf 18.00 uur twee banen aan elkaar gekoppeld tot één mega kartbaan. En iedere eerste zondag van maand worden in Delft alle drie de banen aan elkaar gekoppeld tot een lange superbaan! Heats op de gekoppelde banen duren 14 minuten in plaats van 10 minuten. Dat is dus langer rijden voor hetzelfde geld! Gewoon omdat het kan… en omdat het leuk is.

Boeken of cadeau geven?

Enthousiast geworden? Boek hierboven jouw kartheat. Of geef iemand een kartheat cadeau met de Race Planet kartcadeaubon! Heb je de smaak te pakken en wil je vaker én voordeliger karten? Koop dan de 10-rittenkaart op één van onze kartbanen of in de webshop. Let op: Race Planet accepteert alleen PIN en creditcards. Geen cash.

Maatregelen corona

Om lange wachtrijen ivm coronabesmetting te voorkomen, graag uiterlijk 20 minuten voor aanvang kartheat aanwezig zijn. (5 minuten buiten: wachten/aanmelden, 15 minuten binnen: instructie/ omkleden). Balaclava (helmmuts) zijn verplicht. Deze wordt bij de eerste kartheat verstrekt. Het is mogelijk om ivm hygiëne een eigen integraalhelm mee te nemen. Kijk hier voor alle maatregelen.

Bel mij terug

Wil je overleggen over de mogelijkheden? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Op de bowlingbanen van Race Planet Amsterdam en Delft wordt een strike gegooid met een bowlingbal tijdens het bowlen.

Strrrike!

Ontdek de vernieuwde bowlingbanen in Delft en Amsterdam

Bekijk de bowling