fbpx

Kom ook karten met kinderen bij Race Planet in Amsterdam en Delft!

Boek jouw kinderheat online

Prijs: € 21,50 p.p.; Duur: 10 minuten; Leeftijd: 8 tot 14 jaar; Minimum lengte: 1,35 meter (Amsterdam), 1,40 meter (Delft)

LET OP: Kinderen onder de 18 jaar mogen alleen onder toezicht van een ouder/voogd bij ons karten. Jeugd van 8 tot 14 jaar mag niet tegelijk rijden met deelnemers van 14 jaar en ouder. Voor ouders en hun kinderen zijn er eventueel familieheats. Race Planet accepteert alleen PIN en creditcards. Geen cash.

Bekijk onze kartbanen

Ga je voor de meerdere verdiepingen in Delft of het spektakel in Amsterdam?

Delft Baan 1

Delft Baan 2

Delft Baan 3

Amsterdam Baan 1

Amsterdam Baan 2

Ben jij het nieuwe racetalent van Nederland?

Kinderen vanaf 8 jaar (minimumlengte 1,35 meter) kunnen bij Race Planet karten in speciale rookie-karts. Deze karts zijn voorzien van alle denkbare comfort- en veiligheidsvoorzieningen zoals verstelbare stoelen, verstelbaar gas- en rempedaal, veiligheidsgordel, schijfremmen en stevige kunststof bumpers rondom. Natuurlijk ligt er ook beschermende kleding, een helm en neckprotector klaar. Veiligheid staat bij het karten immers voorop, en bij de jonge rijders helemaal.

Tijdens aparte kinderheats rijden kinderen alleen met elkaar op de baan. Wel zo veilig. Rij jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes je eerste meters over het asfalt of heb je al eerder gekart? Let op: de snelste rijder is niet altijd de beste rijder. Tijdens de kinderheats gaat het vooral om de fun van het karten.

Kind krijgt de laatste instructies voor hij over de kartbaan van Race Planet in Amsterdam en Delft gaat racen in de kinderheat.
Kinderen kleden zich aan voor de kinderheat bij Race Planet op de kartbaan in Amsterdam en Delft.

Verjaardagsfeest

Het is natuurlijk superleuk om met vriendjes en vriendinnetjes je verjaardagsfeestje bij Race Planet te vieren. Kies daarvoor een van de speciale jeugdarrangementen. Karten, een huldiging met kinderchampagne, een spel op een racesimulator en een overheerlijk kidsmenu zorgen voor een onvergetelijk feestje. Natuurlijk kun je je feestje ook uitbreiden met een wedstrijdje disco bowlen. Bij Race Planet Amsterdam is het zelfs mogelijk om ook nog te lasergamen.

Duo-kart

Voor kinderen die nog iets te klein zijn of zelf in een kart rijden nog net te spannend vinden, is het mogelijk om met één van onze ervaren instructeurs mee te rijden in een duo-kart. Duo-karts zijn enkel beschikbaar in Amsterdam. Bel voor de mogelijkheden. Reservering verplicht.

Vragen? Neem contact met ons op

Call me back

"*" geeft vereiste velden aan

NAAM/NAME*

Spreek rechtstreeks met een medewerker

Race Planet Zandvoort
Op de bowlingbanen van Race Planet Amsterdam en Delft wordt een strike gegooid met een bowlingbal tijdens het bowlen.

Strrrike!

Ontdek de vernieuwde bowlingbanen in Delft en Amsterdam

Bekijk de bowling