Kom karten op de lange baan bij Race Planet in Amsterdam en Delft!

Boek jouw kartheat online

Prijs: € 21,50 p.p.; Duur: 14 minuten; Minimum leeftijd: 14 jaar; Minimum lengte: 1,60 meter

LET OP: Jeugd van 8 tot 14 jaar wordt in Delft ’s avonds na 18:00 niet meer ingeboekt. Voor de jeugd zijn er speciale kinderheats met rookie-karts en deze rijden niet samen met de karts voor volwassenen. Voor ouders en hun kinderen zijn er eventueel familieheatsOnder de 18 jaar mag je alleen onder toezicht van een ouder/voogd bij ons karten. Race Planet accepteert alleen PIN en creditcards. Geen cash.

Gekoppelde banen!

Ben je klaar voor de unieke kartervaring? Bij Bleekemolens Race Planet Amsterdam en Delft koppelen we zondagavond de banen tot één groot kartcircuit voor nog meer raceplezier. Heats op de gekoppelde banen duren 14 minuten in plaats van 10 minuten en de prijs is hetzelfde als een normale heat! In Amsterdam koppelen we baan 1 en 2 en in Delft koppelen we zelfs alle banen! Kortom, een superlange baan!

Benieuwd hoe karten in Amsterdam en Delft op de (super)lange baan eruit ziet? Rij hieronder een ronde mee in de kart met Sebastiaan Bleekemolen over de verschillende banen.

Superlange baan – Delft

Op de zondagavond worden baan 1, 2 en 3 gekoppeld tot de superlange baan. Dat betekent nog meer rijplezier! Zo ervaar je elke verdieping van de kartbaan optimaal en beleef je pas echt wat karten in Delft is.

Lange baan – Amsterdam

Racen op niet 1, maar 2 kartbanen! Elke zondagavond worden de twee kartbanen in Amsterdam gekoppeld en ontstaat de lange baan. Ervaar extra veel bochten, twee bruggen en twee tunnels: best of both tracks! Omdat de lange baan natuurlijk langer is dan de gewone kartbanen, duren de kartheats ook extra lang. Bereid je dus voor op extra veel kart plezier!

Rijders stappen op de veilige manier in de kart voor de race op de kartbaan van Race Planet in Delft en Amsterdam.

Bekijk voor je gaat rijden onze instructievideo.

Bel mij terug

Wil je overleggen over de mogelijkheden? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!