fbpx

Ben je gek van Escape Rooms? Kom dan snel naar Race Planet! Zowel in Amsterdam als Delft beschikt Race Planet over het nieuwste van het nieuwste op het gebied van Escape Rooms, de X-Cube.

De X-Cube is een combinatie van een escaperoom en een videogame. Aan de hand van verschillende opdrachten worden jij en jouw team opgeleid tot meesterspion. En het verveelt nooit, want de spellen worden regelmatig geüpdatet. Zo blijf je terugkomen voor nieuwe uitdagingen!

De X-Cube is een ruimte van 4×4 meter, gevuld met technische snufjes zoals een enorm touchscreen, controllers, blacklight, lichteffecten en een vet geluidssysteem. De Escaperoom bij Race Planet kan door 2-6 man tegelijk gespeeld worden, waarbij je kunt kiezen uit verschillende opdrachten. Zo is er de Spy-training van 30 of 60 minuten. Of je helpt Agent 8008 in een spel van 30 minuten. Je speelt de interactieve Escape Room al vanaf € 50,- voor een half uur en € 90,- voor het spel van een uur. Vanaf € 8,50 p.p. kan je deze Escape Rooms al spelen!

Je boekt de X-Cube in Amsterdam of Delft gemakkelijk online waarbij je aangeeft of je een opdracht van een half uur of een heel uur wilt. Op de locatie bij Race Planet kies je vervolgens welke opdracht je wilt spelen.

De X-Cube Escaperoom is ideaal voor kinderfeestjes en is zeker ook een leuke aanvulling op de andere activiteiten bij Race Planet zoals karten of bowlen.

Volg jij samen met Katja Schuurmans of Sterre Koning de Spy-training of help je Ronald Vledder als Agent 8008 zijn opdracht te vervullen?

  • Katja Schuurman (Spy-training, Vanaf 12 jaar duur 1 uur)
  • Sterre Koning (Spy-training Kids, Vanaf 8 jaar 30 minuten)
  • Ronald Vledder (Agent 8008, Vanaf 8 jaar duur 30 minuten)

* Wij adviseren bij jonge spelers van 8 jaar begeleiding van een volwassene.

Boek de X-Cube!

Bekijk hieronder de trailers van de nieuwste sensatie de X-Cube