Eindelijk is het zover: na Race Planet Zandvoort (dat al geopend was) mogen onze vestigingen in Amsterdam en Delft op woensdag 19 mei weer heropenen! Is dat niet het beste nieuws van het jaar?

Je bent dan weer van harte welkom om te komen karten, bowlen, lasergamen en rolschaatsen tot je een ons weegt! Het zal helaas nog niet mogelijk zijn om te komen karaoken en spelen, dat volgt hopelijk binnen een aantal weken (het stappenplan van de overheid gaat op dit moment uit van 2 juni). Houd er wel rekening mee dat er per ruimte nog steeds maar een beperkt aantal personen is toegestaan en je zodoende vooraf verplicht dient te boeken. Boek nu online je activiteit! Maximaal 2 volwassen personen (18+) per boeking. Groepen van kinderen en jongeren onder 18 jaar mogen uit meer personen bestaan, echter dienen deze altijd vergezeld te worden door noodzakelijke volwassen begeleiding. Het boeken van kartarrangementen voor de jeugd is zodoende mogelijk. Toeschouwers zijn helaas niet toegestaan.

Buiten creëren wij een gezellig terras zodat je jouw bezoek weer kunt combineren met een hapje en een drankje. Om wachtrijen bij de ingang te voorkomen willen wij je vragen om pas kort vooraf aanwezig te zijn. Dit vind je in de bevestigingsmail van je reservering. De 1,5 meter afstandsregel blijft gelden, net als de mondkapjesplicht en de hygiënemaatregelen zoals deze overal van toepassing zijn. Zo houden wij samen met jou corona onder controle.

Tot snel!