fbpx

Wil jij met ons bouwen aan een mooie toekomst? Reageer dan snel op de vacature Hospitality Medewerker!

Bleekemolens Race Planet is voor haar vestiging in zowel Delft als Amsterdam per direct op zoek naar een fulltime/parttime

Hospitality Medewerker

Ben jij enthousiast en leergierig? En heb je een flexibele instelling? Dan ben jij misschien wel hét nieuwe gezicht van Race Planet!

Als hospitality medewerker(ster) in ben jij een belangrijk motoronderdeel binnen ons bedrijf. Jij verwelkomt onze gasten zodra ze binnenkomen en staat klaar met jouw glimlach om ze te helpen en de weg te wijzen, naar onze kartbaan, de lasergame, de bowling, de karaoke, escaperoom, Jimmy’s Speelparadijs of Roller Planet. Let wel: het speelparadijs, de lasergame en rollerskatebaan zijn alleen van toepassing in Amsterdam. Daarnaast ben je voor een deel verantwoordelijk voor de horeca, plan je de activiteiten in en verzorg je de ticketverkoop. Zoals je ziet bieden wij jou een baan in een omgeving vol entertainment en gezelligheid, en dit straal jij uiteraard uit naar onze gasten. Je laat zien dat jij een trots onderdeel bent van Bleekemolens Race Planet.

Onze gasten komen naar ons toe om plezier te maken en zijn vaak een middag of avondje uit. Aan jou de taak om ze helemaal in de watten te leggen en ze te voorzien van hun natje en droogje en waar gewenst een gezellig sociaal praatje. Ook verzorg jij de inschrijving voor het karten, de lasergame en de bowling.

Naast de barwerkzaamheden help je de gasten met het begeleiden tijdens buffetten en kinderfeestjes. Kort gezegd, de perfecte gastheer of gastvrouw!

Door de veelzijdigheid, snelheid en hoge fun-factor zoeken wij collega’s die dit enthousiasme kunnen overbrengen.

Over Race Planet:

Wie zijn wij eigenlijk? Goede vraag! In 1993 opende Michael Bleekemolen, coureur sinds mensenheugenis, de eerste indoor kartbaan van Europa. Enkele jaren daarvoor was hij al begonnen met het organiseren van incentives op Circuit Zandvoort. Ruim 25 jaar later is Bleekemolens Race Planet -met vestigingen in Amsterdam, Delft en Zandvoort- nog altijd de meest ervaren partner bij het organiseren van bedrijfsuitjes, feesten en incentives waarbij snelheid centraal staat.

Meer informatie of solliciteren:

Vragen of meer informatie over deze vacature? Neem contact op met assistent-bedrijfsleider Monique Schaefers,  [email protected], als je vragen hebt voor de vestiging Amsterdam. Voor vragen met betrekking tot de vestiging in Delft kan je terecht bij Floormanager Mandy van Heijningen, [email protected]. Door middel van onderstaand formulier kun je direct solliciteren. Upload snel je motivatie en cv, druk op de knop der knoppen en ga voor de leukste tijd van je leven!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer nu

Wil jij het nieuwe gezicht van Race Planet worden? Vul dan onderstaand formulier in

Spreek rechtstreeks met een medewerker

Race Planet Zandvoort