Circuit Rijden Zakelijk

Welkom op Circuit Zandvoort. Op dit legendarische circuit in de Zandvoortse duinen laat Bleekemolens Race Planet al meer dan 25 jaar jongensdromen uitkomen. Want alleen bij Race Planet is het mogelijk om op één dag zelf te rijden in Ferrari’s, Aston Martins, Lamborghini’s en Porsche’s. Bij Bleekemolens Race Planet mag iedereen met een rijbewijs B helemaal zelf in al deze en heel veel meer spectaculaire voertuigen rijden. Geen instructeur op de bijrijdersstoel, geen verkeersdrempels, geen snelheidscamera’s, gewoon lekker rijden.

Meer dan 150 voertuigen

Bleekemolens Race Planet heeft een aantal arrangementen samengesteld exclusief voor zakelijke gasten en groepen. Of je nu met 6 of 1.600 personen komt, Race Planet organiseert een onvergetelijk evenement of bedrijfsuitje voor je, geheel naar jouw eigen wens. Wie anders heeft meer dan 150 auto’s in de garage staan!?

Al meer dan 25 jaar maatwerk!

Onze belangrijkste kracht bij het organiseren van evenementen is het leveren van maatwerk. Dat doen wij al meer dan 25 jaar! Op onze website heb je keus uit diverse arrangementen en suggesties maar als je specifieke wensen hebt, realiseren wij die voor u. Zelfs het filmen met een drone van uw evenement op het circuit is mogelijk! Wij putten immers uit jarenlange ervaring. Neem te allen tijde vrijblijvend contact met ons op.

Staat je arrangement naar keuze niet in de opsomming, kijk dan eens in de keuzehulp links en stel zelf je arrangement samen. Natuurlijk helpen wij je telefonisch ook altijd graag verder.