Zakelijke groepsarrangementen op CM.com Circuit Zandvoort

Welkom op CM.com Circuit Zandvoort. Op dit legendarische circuit in de Zandvoortse duinen laat Bleekemolens Race Planet al meer dan 25 jaar jongensdromen uitkomen. Want alleen bij Race Planet is het mogelijk om op één dag zelf te rijden in Ferrari’s, Alpines, Lamborghini’s en Porsche’s. Bij Bleekemolens Race Planet mag iedereen met een rijbewijs B helemaal zelf in al deze en heel veel meer spectaculaire voertuigen rijden. Geen instructeur op de bijrijdersstoel, geen verkeersdrempels, geen snelheidscamera’s, gewoon lekker rijden.


Al meer dan 25 jaar maatwerk!

Onze belangrijkste kracht bij het organiseren van evenementen is het leveren van maatwerk. Dat doen wij al meer dan 25 jaar! Op onze website heb je keus uit diverse arrangementen en suggesties maar als je specifieke wensen hebt, realiseren wij die voor u. Zelfs het filmen met een drone van uw evenement op het circuit is mogelijk! Wij putten immers uit jarenlange ervaring. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Meer dan 150 voertuigen

Bleekemolens Race Planet heeft een aantal arrangementen samengesteld exclusief voor zakelijke gasten en groepen. Of je nu met 6 of 1.600 personen komt, Race Planet organiseert een onvergetelijk evenement of bedrijfsuitje voor je, geheel naar jouw eigen wens. Wie anders heeft meer dan 150 auto’s in de garage staan!?

Bekijk de auto's

Catering

De zakelijke groepsarrangementen op CM.com Circuit Zandvoort zijn natuurlijk pas compleet met een lekkere catering. Naast het ontvangst, lunchopties, borrelarragementen en dinerbuffetten, kun je ook terecht voor catering tijdens vergaderingen. Zo biedt Race Planet voor elk event passende catering.

Bekijk onze andere zakelijke opties

Race Planet Zakelijk

Naast onze zakelijke arrangementen op CM.com Circuit Zandvoort hebben wij nog meer mogelijkheden. Wat te denken van activiteiten op onze kartbanen in Amsterdam en Delft of een uitgebreide toerrit in klassieke auto’s? Bekijk de andere opties hieronder.

Bel mij terug

Wil je overleggen over de mogelijkheden? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

De onboard camera neemt jouw ritten op Circuit Zandvoort op als ultiem aandenken van de Race Experience.

Onboard camera

Het ultieme bewijs van jouw rondes op CM.com Circuit Zandvoort!

Meer informatie