Zelf rijden op Circuit Zandvoort met Race Planet: meer dan 150 auto’s

De Race Experiences van Bleekemolens Race Planet zijn een onvergetelijke ervaring die je echt een keer meegemaakt moet hebben. Wil jij circuit rijden in Zandvoort? Dan staan er meer dan 150 auto’s klaar waarin je (bijna) allemaal zelf mag rijden.

Race Planet heeft verschillende Race Experiences voor iedereen, meestal dagvullend. Langer genieten in onze auto’s? Kijk dan naar de VIP Experiences waarbij je twee keer zo lang in de auto zit en meer begeleiding krijgt. Maar er is meer: naast circuit rijden kan je je behendigheid testen tijdens de slalom. Je kunt ook karten of terreinrijden in de duinen. Bij Race Planet kan bijna alles!

Luchtfoto van Circuit Zandvoort met het zicht op de verschillende bochten.

Zelf rijden in supercars

Altijd al willen rijden in een Italiaanse volbloed als Ferrari of Lamborghini? Dit is je kans! Of ga jij voor ijskoude Duitse techniek van Porsche of Mercedes-AMG. Ben je meer een gentlemanracer, kies dan voor Aston Martin. Of ga jij voor de raceskills van McLaren? Ben jij fan van brute Amerikaanse paardekrachten, doe dan de dragrace in een Dodge Charger of laat je meenemen door onze prettig gestoorde coureurs in de Ford Mustang driftcars. Altijd al willen weten hoe Max Verstappen zich voelt? Kom dan circuit rijden in onze Formule RP1 auto’s!

De juiste cursus voor jou

Voor iedereen die nog beter wil leren rijden zijn er diverse sportieve rijcursussen en racecursussen. Wil je van de autosport jouw sport maken, dan kan Bleekemolens Race Planet je helpen met het behalen van je racelicentie. Of leer beter rijden met de sportieve rijvaardigheidstraining. Maar er is nog veel meer, want zelfs jeugd vanaf 10 jaar kan bij Race Planet achter het stuur van een droomauto zitten en echt zelf rijden in een Ferrari, Lamborghini of Porsche. Tijdens het jeugdrijden kan het echt!

Thuisbasis

Circuit Zandvoort is natuurlijk ook de thuisbasis van het circuit rijden van Bleekemolens Race Planet. Hoewel Race Planet de grootste huurder van het circuit is, gebeurt er nog veel meer op het circuit. Jaarlijks worden er nog vele race gereden in de duinen bij Zandvoort. Wil je zelf rijden op circuit Zandvoort kijk dan in de agenda van Race Planet met een overzicht van alle Race Experiences op het circuit. Want alleen bij Race Planet kan je zelf rijden op het circuit in Ferrari’s, Lamborghini’s, McLarens, Mercedes-AMG’s, Aston Martins, Porsches, Formule RP1’s en nog veel meer.

Bel mij terug

Wil je overleggen over de mogelijkheden? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Op de bowlingbanen van Race Planet Amsterdam en Delft wordt een strike gegooid met een bowlingbal tijdens het bowlen.

Strrrike!

Ontdek de vernieuwde bowlingbanen in Delft en Amsterdam

Bekijk de bowling