Zelf rijden op Circuit Zandvoort met Race Planet: meer dan 150 auto’s

De Race Experiences van Bleekemolens Race Planet zijn een onvergetelijke ervaring die je echt een keer meegemaakt moet hebben. Wil jij circuit rijden in Zandvoort? Dan staan er meer dan 150 auto’s klaar waarin je (bijna) allemaal zelf mag rijden.

Race Planet heeft verschillende Race Experiences voor iedereen, meestal dagvullend. Langer genieten in onze auto’s? Kijk dan naar de VIP Experiences waarbij je twee keer zo lang in de auto zit en meer begeleiding krijgt. Maar er is meer: naast circuit rijden kan je je behendigheid testen tijdens de slalom. Je kunt ook karten of terreinrijden in de duinen. Bij Race Planet kan bijna alles!

Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen vertellen je meer over de bochten van Circuit Zandvoort. Klik hierboven op een nummer en bekijk de video’s!


Zelf rijden in supercars

Altijd al willen rijden in een Italiaanse volbloed als Ferrari of Lamborghini? Dit is je kans! Of ga jij voor ijskoude Duitse techniek van Porsche of Mercedes-AMG. Ben je meer een gentlemanracer, kies dan voor Aston Martin. Of ga jij voor de raceskills van McLaren? Ben jij fan van brute Amerikaanse paardekrachten, doe dan de dragrace in een Dodge Charger of laat je meenemen door onze prettig gestoorde coureurs in de Ford Mustang driftcars. Altijd al willen weten hoe Max Verstappen zich voelt? Kom dan circuit rijden in onze Formule RP1 auto’s!

Bekijk de Race Experiences

De juiste cursus voor jou

Voor iedereen die nog beter wil leren rijden zijn er diverse sportieve rijcursussen en racecursussen van de Racing School. Wil je van de autosport jouw sport maken, dan kan Bleekemolens Race Planet je helpen met het behalen van je racelicentie. Of leer beter rijden met de sportieve rijvaardigheidstraining. De ervaren instructeurs van de Race Planet Racing School op Circuit Zandvoort leren jou de kneepjes van het vak waardoor jij jouw auto nog beter onder controle hebt. Leuk, omdat je sportiever leert rijden; veilig, omdat je de baas achter stuur blijft.

Ontdek de Racing School

Thuisbasis

Circuit Zandvoort is natuurlijk niet alleen de thuisbasis van Bleekemolens Race Planet. Naast de Experiences van Race Planet Zandvoort worden er nog vele race gereden in de duinen bij Zandvoort, waaronder de Formule 1 Grand Prix. Wil je zelf rijden op circuit Zandvoort kijk dan in de agenda van Race Planet met een overzicht van alle Race Experiences op het circuit. Want alleen bij Race Planet kan je zelf rijden op het circuit in Ferrari’s, Lamborghini’s, McLarens, Mercedes-AMG’s, Aston Martins, Porsches, Formule RP1’s en nog veel meer. Maar er is nog meer, want zelfs jeugd vanaf 10 jaar kan bij Race Planet achter het stuur kruipen en echt zelf rijden in een Ferrari, Lamborghini of Porsche. Tijdens het jeugdrijden kan het echt!

Bel mij terug

Wil je overleggen over de mogelijkheden? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

De onboard camera neemt jouw ritten op Circuit Zandvoort op als ultiem aandenken van de Race Experience.

Onboard camera

Het ultieme bewijs van jouw rondes op Circuit Zandvoort!

Meer informatie