Leg je Race Experience vast met onze onboard camera’s

Je Race Experience is niet compleet zonder alles vast te leggen met een onboard camera. Kijk thuis nog eens na hoe hard jij over het rechte stuk richting de Tarzanbocht stuift. Welke topsnelheid haal jij? Beleef de Gerlach nog een keer. Houd jij de ideale lijn op het Scheivlak en de Mastersbocht?

Speciaal voor jou heeft Bleekemolens Race Planet alle auto’s van de circuitonderdelen (met uitzondering van de Formule RP1’s en de Racetaxi) uitgerust met een camerasysteem waarmee je jouw rijkunsten kunt vastleggen. Kijk mee hoe jij over het circuit raast. De tweede camera volgt jouw verrichtingen in de cockpit. Ga jij snel genoeg op het gas, rem je op tijd en schakel jij op het juiste moment?

Na afloop krijg je jouw verrichtingen meteen mee zodat je ’s avonds thuis alles nog een keer kunt nabeleven én natuurlijk kunt delen met je vrienden. Druk op het logo van de door jouw gereden auto’s en kijk mee! Een fantastische herinnering aan jouw Race Experience! Reserveer je onboard camera direct bij boeking voor € 35,- of koop deze op de dag van je bezoek.

Bel voor meer info Boek jouw Race Experience

Bel mij terug

Wil je meer informatie? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Race Experience Agenda

Benieuwd wanneer jij op Circuit Zandvoort kunt rijden? Bekijk de agenda!

Naar de agenda