Wanna drive?

Boek je Race Experience

LET OP: Door de versoepelingen van de laatste tijd zijn onze Race Experiences momenteel sneller volgeboekt dan anders. Hierdoor is er nog minimale beschikbaarheid voor 2021. Wij hopen zo snel mogelijk data voor 2022 bekend te maken, maar zijn hierin afhankelijk van de racekalender (o.a. Formule 1) van komend jaar. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden.

Zandvoort

Driving Experience

Deelnemers rijden met de Porsche 911 en Formule RP1 raceauto op Circuit Zandvoort tijdens de Driving Experience van Race Planet
Zandvoort

Super Experience

McLaren 540C en Mercedes-AMG GT Coupe staan op het paddock voor deelnemers van de Super Experience op Circuit Zandvoort.
Zandvoort

Max Experience

Grijze Aston Martin V8 Vantage en een Rode Ferrari 488 GTB staan om te rijden op Circuit Zandvoort tijdens een Race Experience van Race Planet
Zandvoort

Diamond Experience

De Lamborghini Huracán, McLaren 540C en Mercedes-AMG GT op het paddock van Circuit Zandvoort als onderdeel van de Diamond Experience van Race Planet.
Zandvoort

Gold Experience

Ferrari 488 GTB, Aston Martin V8 Vantage en Lamborghini Huracan op Circuit Zandvoort als onderdeel van de Race Planet Gold Experience.
Zandvoort

Platinum Experience

Ferrari 488 GTB, Lamborghini's, Aston Martin en andere sportwagen staan klaar voor deelnemers aan de Platinum Experience op Circuit Zandvoort.

Boek je VIP Experience

Zandvoort

Porsche VIP

Porsche 911's staan klaar voor de Porsche VIP Experience van Race Planet in de pitstraat op Circuit Zandvoort.
Zandvoort

Lamborghini VIP

De Lamborghini Huracáns op de pitstraat van Circuit Zandvoort tijdens de Lamborghini VIP Experience.
Zandvoort

Exclusive VIP

Porsche 911, Mercedes-AMG GT Coupé en McLaren 540c van de Exclusive VIP experience op Circuit Zandvoort bij Race Planet.
Zandvoort

Unlimited VIP

Ferrari 488 GTB op het Scheivlak tijdens een Unlimited VIP Experience op Circuit Zandvoort.
Zandvoort

Hyper VIP

McLaren's en Porsche 911's staan op Circuit Zandvoort klaar voor een Hyper VIP Experience
Zandvoort

Bleekemolen VIP

Ferrari 488 GTB op Circuit Zandvoort met Michael Bleekemolen en Sebastiaan Bleekemolen.

Overig

Zandvoort

Racetaxi

Renault Clio Cup auto van Sebastiaan Bleekemolen in actie op het circuit, hetzelfde model als het meerijden in de Racetaxi op Circuit Zandvoort
Zandvoort

Rijvaardigheidstraining

Renault Clio breekt uit in de bocht tijdens de slipproef op nat asfalt tijdens een Race Experience van Race Planet op Circuit Zandvoort.
Zandvoort

Autorijden voor de Jeugd

Jongen zit met grote glimlach achter het stuur van een Porsche 911 op Circuit Zandvoort tijdens het autorijden voor de jeugd.