Je eerste stap om te leren karten

Op elke eerste woensdagmiddag van de maand organiseert Race Planet de Kart Introductiecursus. Deze is met name voor kids die nog nooit of niet zo vaak gekart hebben.

Tijdens de kartintroductiecursus leer je van onze ervaren instructeurs de basisvaardigheden van het karten. Zij laten je de baan zien, vertellen alles over de kart en hoe je zo snel mogelijk een rondje kunt rijden. Lekker veel karten dus. De introductiecursus duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 39,50. Er zijn maar een beperkt aantal plekken, dus schrijf je snel in! Vanaf 8 jaar en minimale lengte van 1,35 meter.

Beschikbare data in 2020

2 september7 oktober – 4 november – 2 december

Kind krijgt de laatste instructies voor hij over de kartbaan van Race Planet in Amsterdam en Delft gaat racen in de kinderheat.

Details

Duur: 1,5 uur
Prijs: € 39,50

Vanaf 8 jaar en minimaal 1,35 meter
Elke eerste woensdag van de maand.

Schrijf je in

Wil je je inschrijven voor de Kart Introductiecursus, neem dan tijdens kantooruren contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 020-611 1120. Mailen mag natuurlijk ook, [email protected]. Vergeet niet naam, lengte, leeftijd en je telefoonnummer te vermelden!

Maatregelen corona

Om lange wachtrijen ivm coronabesmetting te voorkomen, graag uiterlijk 20 minuten voor aanvang kartheat aanwezig zijn. (5 minuten buiten: wachten/aanmelden, 15 minuten binnen: instructie/ omkleden). Balaclava (helmmuts) en handschoenen zijn verplicht. Deze worden bij de eerste kartheat verstrekt. Het is mogelijk om ivm hygiëne een eigen integraalhelm en handschoenen mee te nemen.

Bel mij terug

Wil je overleggen over de mogelijkheden? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Op de bowlingbanen van Race Planet Amsterdam en Delft wordt een strike gegooid met een bowlingbal tijdens het bowlen.

Strrrike!

Ontdek de vernieuwde bowlingbanen in Delft en Amsterdam

Bekijk de bowling