fbpx

Bedrijfsfeest Circuit Zandvoort

Zelf rijden op het circuit waar de Dutch Grand Prix verreden wordt. Geen parkeerproblemen, goede ontvangstruimte en vriendelijke en professionele begeleiding.

Het unieke van een bedrijfsfeest bij Race Planet op het circuit van Zandvoort is dat we je de mogelijkheid bieden om in verschillende supercars over het circuit te rijden. Race Planet heeft diverse arrangementen voor een bedrijfsfeest om nooit meer te vergeten.

Neem vrijblijvend contact op
Stap maar in bij Race Planet op Circuit Zandvoort en rij in al je droomauto's zoals de witte Lamborghini

Bedrijfsuitje met Classic Cars

Organiseer je een iets minder snel bedrijfsuitje? Ook dan ben je bij Race Planet aan het juiste adres. Race Planet beschikt over een klassiek wagenpark. Maak een puzzelrit of combineer je route met een bezoek aan een (auto)museum en lunch. De Classic Cars zijn beschikbaar voor bedrijfsuitjes tot 42 personen. Voor grotere groepen bestaat de mogelijkheid om een combinatie te maken met incentives op het Circuit Zandvoort. Kijk hier voor meer informatie.

Indoor personeelsfeest organiseren

Race Planet heeft naast de locatie op Circuit Zandvoort nog twee indoor locaties. In Amsterdam en Delft beschikken we over twee indoor kartbanen. Ook hier hebben we alle ingrediënten voor een uniek bedrijfsfeest. Karten, lasergamen en/of bowlen op je personeelsfeest of wil je een clinic o.l.v. Michael, Sebastiaan of Jeroen Bleekemolen of Nederlands bekendste Formule 1-commentator: Allard Kalff. Wij stellen graag jouw bedrijfsfeest samen!

Personeelsfeest op locatie

Organiseer je een bedrijfsfeest liever op eigen locatie? Bijna alle Race Planet activiteiten zijn ook op locatie mogelijk. Laat je bedrijfsterrein eens ombouwen tot ‘speed & fun paradijs’. Kartbanen, skelterbanen, een boottocht, gemotoriseerde behendigheidsspellen en racesimulatoren.

Catering

Een belangrijk onderdeel op een personeelsfeest is de catering. Race Planet biedt uitstekende cateringfaciliteiten. Uit eigen keuken of in samenwerking met onze traiteurs. Kijk hier voor de mogelijkheden op onze indoor locaties en hier voor de catering op het Circuit Zandvoort. Ook voor de catering geldt, heb je speciale wensen? Laat het ons weten!

Catering Indoor Catering Circuit Zandvoort

Bedrijfsfeest op maat

Race Planet heeft al 30 jaar ervaring in het organiseren van  bedrijfs- en personeelsfeesten. Daardoor weten we dat ieder personeelsfeest uniek moet zijn en er moeten regelmatig uitzonderingen gemaakt worden in het programma. Race Planet denkt graag met je mee.

Staat je arrangement er niet bij of heb je hulp nodig bij het organiseren van je personeelsfeest? Neem dan telefonisch contact op of per mail. Samen kijken we dan naar een maatwerk bedrijfsfeest.

Neem vrijblijvend contact op

Bekijk onze zakelijke opties

Race Planet Zakelijk

Naast onze zakelijke arrangementen op Circuit Zandvoort hebben wij nog meer mogelijkheden. Wat te denken van activiteiten op onze kartbanen in Amsterdam en Delft of een uitgebreide toerrit in klassieke auto’s? Bekijk de andere opties hieronder.

Vragen? Neem contact met ons op

Call me back

"*" geeft vereiste velden aan

NAAM/NAME*

Spreek rechtstreeks met een medewerker

Race Planet Zandvoort
Op de bowlingbanen van Race Planet Amsterdam en Delft wordt een strike gegooid met een bowlingbal tijdens het bowlen.

Strrrike!

Ontdek de vernieuwde bowlingbanen in Delft en Amsterdam

Bekijk de bowling