Diamanten zijn niet enkel “a girl’s best friend”, voor iedereen laten ze dromen uitkomen. Dit arrangement biedt een hele dag met een bomvol programma. Je rijdt daarbij in de nieuwste en meest spectaculaire auto’s van dit moment! Waan jezelf Max Verstappen in de Formule RP1. En wat te denken van de brute Mercedes-AMG GT, de hardcore McLaren 540C en de Lamborghini Huracán met V10 motor! Benieuwd wat je nog meer voorgeschoteld krijgt met de Diamond Experience? Lees dan hieronder verder.

Gegevens

Deelname Diamond Experience
• De Diamond Experience is een dagvullend programma
• Mogelijkheid tot het opnemen van je sessies met onboard camera voor € 35,- extra
• Onder voorbehoud van prijs- en programma wijzigingen
• Inclusief broodjes lunch
• Let op bij de Formule RP1: ben je langer dan 1.90 dan bestaat de kans dat je er niet in past. In dat geval zoeken wij naar een geschikte oplossing

Details

Duur: Hele dag
Eerstvolgende mogelijkheid:

8 maart 2024

Bekijk alle beschikbare data
Inclusief lunch: Ja
Prijs: €735

Leg je Race Experience vast met onze onboard camera's

Je Race Experience is niet compleet zonder alles vast te leggen met een onboard camera. Kijk thuis nog eens na hoe hard jij over het rechte stuk richting de Tarzanbocht stuift. Welke topsnelheid haal jij? Beleef de Gerlach nog een keer. Houd jij de ideale lijn op het Scheivlak en de Mastersbocht?

Meer informatie

Klaar voor de start, af!

Ben jij eruit en is de Diamond Experience jouw grote droom? Off you go! Boek hier voor jezelf en eventuele extra vrienden. Of geef hem cadeau. Wie verras jij met het cadeau van zijn/haar leven?

Race Experience Agenda

Benieuwd wanneer jij op Circuit Zandvoort kunt rijden? Bekijk de agenda!

Naar de agenda

Bel mij terug

Wil je overleggen over de mogelijkheden? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!