In een druk sportweekend voor de hele familie heeft Jeroen Bleekemolen bij de GT4 America op Sebring International Raceway beslag gelegd op een dubbel podium. Samen met Tim Pappas kwam de #54 Porsche 718 Cayman GT4 CLUBSPORT MR van Black Swan Racing in beide races als derde over de finish. In de Pro/Am klasse betekende dit twee keer een tweede plaats. Dichter bij huis kwamen Robin, Oliver, Benjamin en Max uit in de Parolin Rocky tijdens het NK 4takt in Berghem.

Jeroen Bleekemolen kon terugkijken op een zeer geslaagd weekend in Florida. “We hebben het hele weekend vooraan meegereden en het ging gewoon heel goed. Het is lekker om een hoofdrol te spelen. In beide races zijn we als derde over de finish gekomen en als tweede in onze klasse geëindigd. In de eerste race kwam mijn teamgenoot Tim als negende binnen op het moment dat ik mocht instappen. Met een goede snelheid en door mooie gevechten heb ik naar voren kunnen rijden. Ook op oude banden gingen we nog heel hard.”

“In de tweede race startte ik als vierde. In de kwalificatie was al meer mogelijk geweest en ik wist dat er tijdens de race nog meer inzat. In mijn stint ben ik opgeklommen naar de tweede plaats en ik zat vlak achter de leider. Tim heeft vervolgens zelfs de leiding over kunnen nemen en reed super goed, maar helaas werd hij in de laatste ronde ingehaald. Dan baal je toch wel een klein beetje.”

Later deze maand staat Jeroen aan de start van de 8 uur van Indianapolis. Ook dan rijdt hij voor Black Swan Racing, maar nu met broer Sebastiaan als teamgenoot. Op de kartbaan van Circuit Park Berghem streden Robin, Oliver, Benjamin en Max Bleekemolen in de Parolin Rocky-klasse van het NK 4takt van Chrono Karting. Vaders Jeroen en Sebastiaan konden meekijken via de livestream die mede mogelijk gemaakt was door Race Planet. De Rocky’s rijden ook in de regen op slicks en dat maakte de omstandigheden lastig, maar de karters van Team Bleekemolen hielden zich goed staande. Robin eindigde net voor Oliver en mocht een beker mee naar huis nemen voor de vijfde plaats bij de rookies.