fbpx

Sing your heart out!

Reserveer online de karaokesessie

Reserveer eenvoudig online jullie karaoke sessie in de karaokebar in Amsterdam of verras iemand met een leuke Race Planet karaokecadeaubon! De karaokeruimte biedt plek voor 8 personen.

  • 1 uur = € 24,95
  • 30 minuten = € 12,50
Amsterdam

Karaoke Amsterdam

Twee zingende gasten in de karaokebar van Race Planet Amsterdam zingen hun favoriete karaoke lied tijdens een karaokesessie.
Vier het leukste kinderfeestje bij Race Planet met Karaoke voor kids, zo zingen kinderen mee met hun favoriete liedjes.

Karaoke kinderfeestjes

Ook voor de kleintjes is karaoke super tof! Zing erop los met al je vriendjes en vriendinnetjes tijdens je kinderfeestje in Amsterdam. Zelfs als je nog niet kunt lezen, kun je natuurlijk wel lekker meezingen met alle bekende liedjes. Daarnaast kun je karaoke combineren met één van de arrangementen bij Race Planet Amsterdam of Jimmy’s Speelparadijs. Kom bijvoorbeeld ook bowlen en lasergamen! Kijk voor meer info bij de karaoke kinderfeestjes.

Bekijk de kinderfeestjes

Karaoke: Kom zingen met je vrienden

Ga met je vrienden de karaokeruimte in, kies je favoriete nummers en pak de microfoon. Of je kunt zingen of niet, het maakt niets uit! Karaoke betekent altijd een gezellige middag of avond! De ruimte is exclusief voor jullie dus houd je niet in, laat je helemaal gaan en zing voor je leven! Tijdens het zingen brengen wij de drankjes speciaal naar jullie toe. Zo heb je altijd een gesmeerde stem voor het volgende nummer én meer tijd om je stembanden er eens goed van langs te geven.

Een middag of avond zingen in de karaoke private room is natuurlijk super geweldig met vrienden, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenavond of als verjaardagsfeest. En geloof ons, na één nummer zingen is iedereen verkocht. Oftewel, een erg tof uitje in Amsterdam en weer eens wat anders dan anders. Wil je een nog toffere avond? Combineer de karaoke met een kartheat, bowlen of lasergamen. Het kan allemaal bij Race Planet Amsterdam.

Vragen? Neem contact met ons op

Call me back

"*" geeft vereiste velden aan

NAAM/NAME*

Spreek rechtstreeks met een medewerker

Race Planet Zandvoort
In de lasergame arena in Amsterdam bij Race Planet strijden twee personen voor de winst.

Lasergame

Ready to battle? Stap in de Lasergame Arena van Race Planet Amsterdam!

Bekijk lasergame