Lasergamen (alleen in Amsterdam)

Schakel jij de anderen uit voordat ze dat bij jou doen?

Waar kan je beter Lasergamen dan bij Race Planet Amsterdam. Naast de grootste Indoor kartbaan van Amsterdam,  beschikt Race Planet ook over een galactische Lasergame Arena van 300 m2.

3, 2, 1… Go! Je rent de donkere lasergame arena in en je voelt de adrenaline door je lichaam zinderen. Je besluipt je tegenstanders, richt je laser gun, schiet en trekt je gauw terug. Je sluipt langs de muur, zoekt dekking in de helikopter en gaat voor de volle winst. Want jij wilt de anderen als eerste uitschakelen. Nooit geweten dat er een sluipschutter in jou schuilde…

8 Personen kunnen tegelijkertijd de lasergame arena betreden en in 2 groepen of individueel tegen elkaar strijden.

Verjaardagsfeestje

Lasergamen is ook geweldig als onderdeel van een verjaardagsfeestje. Race Planet Amsterdam heeft diverse arrangementen met Lasergamen om van ieder verjaardagsfeestje een daverend succes te maken. Wat dacht je van Lasergamen, karten en Bowlen?

Ready, aim, fire!

Race Planet Amsterdam heeft de allercoolste lasergame arena van Nederland; Laser Planet. Dit is een buitenaardse, angstaanjagende arena waar twee teams het tegen elkaar opnemen in een epische strijd om de overheersing!

Lasergamen bij Bleekemolens Race Planet AmsterdamLasergamen is écht te gek en mag niet ontbreken bij je bezoek aan Race Planet. Reserveer direct!

Wil je meer dan alleen lasergamen? Race Planet Amsterdam heeft verschillende mogelijkheden voor je om lasergamen schieten in te passen in jouw arrangement.

Overweeg om na afloop van het lasergamen te gaan karten. De indoor kartbaan van Bleekemolens Race Planet is de eerste die in Europa werd geopend. Ervaar hoe het is om een coureur te zijn en ga voor jouw allersnelste kartheat ooit!

Bij Bleekemolens Race Planet maak je van je feestje een onvergetelijk feest! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Rondkijken

Ben je benieuwd hoe de arena eruit ziet waar jij kunt lasergamen? Kijk op Google Streetview!