karten race planet

Het NK Luchtkarten gaat van start!

Geplaatst op 1 april 2020

Here it is, de competitie der competities: het NK Luchtkarten gaat vandaag van start bij Bleekemolens Race Planet! In een tijd dat echt racen helaas niet mogelijk is, brengen wij in navolging van de Formule 1 nu hét alternatief. 

Speciaal voor dit event stelt Race Planet 30 officiële luchtkarts ter beschikking. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor een geweldige race met een extra lichte body. De afwezigheid van een motor zorgt voor nog meer gewichtsbesparing! Wel moet je zelf even een stoel pakken. Wees er snel bij, want op is op!

Ronkende geluiden, flitsende bewegingen en dat alles vanuit je luie stoel; luchtkarten is here to stay!

Wereldkampioen Luchtkarten John McVicker is niet bang voor een beetje concurrentie en racet vrolijk door in zijn collectie auto’s.

<<< UPDATE >>> Helaas, je bent net te laat! We zien geen één van de 30 officiële Race Planet luchtkarts meer in Amsterdam en Delft staan. Hopelijk heb je volgend jaar meer geluk met het NK Luchtkarten. Schrijf 1 april 2021 maar vast in je agenda! Voor nu: blijf binnen, start je racegame op je gameconsole of pc en tot binnenkort op de echte kartbaan!