Kinderheat

Ben jij het nieuwe racetalent van Nederland?

Kinderen vanaf 8 jaar (minimumlengte 1,35 meter) kunnen bij Race Planet karten in speciale rookie-karts. Deze karts zijn voorzien van alle denkbare comfort- en veiligheidsvoorzieningen zoals verstelbare stoelen, verstelbaar gas- en rempedaal, veiligheidsgordel, schijfremmen en stevige kunststof bumpers rondom. Natuurlijk ligt er ook beschermende kleding, een helm en een body- en neckprotector klaar. Veiligheid staat bij het karten immers voorop, en bij de jonge rijders helemaal.

kidskart2Tijdens aparte kinderheats rijden kinderen alleen met elkaar op de baan. Wel zo veilig. Rij jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes je eerste meters over het asfalt of heb je al eerder gekart? Let op: de snelste rijder is niet altijd de beste rijder. Tijdens de kinderheats gaat het vooral om de fun van het karten.

LET OP! Kinderen onder de 18 jaar mogen alleen onder toezicht van een ouder/voogd bij ons karten. Jeugd van 8 tot 14 jaar mag niet tegelijk rijden met deelnemers van 14 jaar en ouder.

Ben je er klaar voor? Reserveer nu je kinderheat in de balk hierbovenLet op:  Race Planet accepteert alleen PIN en creditcards. Geen cash.

Verjaardagsfeest

kinderfeestjeHet is natuurlijk superleuk om met vriendjes en vriendinnetjes je verjaardagsfeestje bij Race Planet te vieren. Kies daarvoor een van de speciale jeugdarrangementen. Karten, een huldiging met kinderchampagne, een spel op een racesimulator en een overheerlijk kidsmenu zorgen voor een onvergetelijk feestje. Natuurlijk kun je je feestje ook uitbreiden met een wedstrijdje disco bowlen. Bij Race Planet Amsterdam is het zelfs mogelijk om ook nog te lasergamen.

Duo-kart

Voor kinderen die nog iets te klein zijn of zelf in een kart rijden nog net te spannend vinden, is het mogelijk om met één van onze ervaren instructeurs mee te rijden in een duo-kart. Duo-karts zijn enkel beschikbaar in Amsterdam. Bel voor de mogelijkheden. Reservering verplicht.

Maatregelen corona

Om lange wachtrijen ivm coronabesmetting te voorkomen, graag uiterlijk 20 minuten voor aanvang kartheat aanwezig zijn. (5 minuten buiten: wachten/aanmelden, 15 minuten binnen: instructie/ omkleden)
Balaclava (helmmuts) en handschoenen zijn verplicht. Deze worden bij de eerste kartheat verstrekt. Het is mogelijk om ivm hygiëne een eigen integraalhelm en handschoenen mee te nemen.

Kinderheat

€ 18,50 p.p.

(incl BTW)