Spelen

Race Planet for Kids is het leukste dagje uit!

kids3Race Planet for Kids in Amsterdam is zo groot dat het je werkelijk begint te duizelen. Waar moet je beginnen? Heb je daarna nog wel tijd voor de andere dingen? Kids kunnen zich onder meer uitleven met trapskelters, driewielers en elektrische ‘Formule 1-wagens’. Ook de enorme glijbaan en het megagrote klimdoolhof zorgen voor veel plezier, evenals de sleebaan die hoog in de bergen ligt! Kon je maar blijven slapen in het speelparadijs bij Race Planet for Kids om morgen weer door te gaan…

Verkeerstuin

kids4Het indoor speelparadijs Race Planet for Kids is gelegen naast Race Planet en daarom is er een mega verkeerstuin, waar je spelenderwijs de verkeersregels kunt leren. Race Planet for Kids is daarmee ook zeer geschikt voor verjaardagsfeestjes en schoolreisjes. En natuurlijk is het dan ook mogelijk om te lasergamen, bowlen of karten. Dat wordt dus echt de dag van je leven!

Binnenkijken

Benieuwd naar Race Planet for Kids? Neem een kijkje op Google Streetview en browse je suf. Je kunt zelfs naar boven richting de monorail lopen! Stoer!

Midgetgolf

Naast de trampolines, verkeerstuin, klimdoolhof en de andere speelattributen, heeft Race Planet for Kids een superleuke midgetgolfbaan. Sla jij een hole-in-one? De midgetgolfbaan is gratis voor iedere bezoeker van Race Planet for Kids en geschikt voor jong en oud. Wie zei dat een speelparadijs er alleen voor kinderen was?

Verjaardagsfeestjes

kinderfeestjeSpeciaal voor (verjaardags)feestjes is er een echte originele Engelse dubbeldekker, de Smulbus. Hier kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes genieten van allerlei lekkers. De overheerlijke verjaardagstaart brengt iedereen meteen in een feeststemming! Na urenlang speelplezier in het indoor speelparadijs kun je trakteren op poffertjes of lekkere frietjes met kroket, frikadel of kipnuggets, een glas limonade en een ijsje! Race Planet for Kids heeft speciale feestjes ontwikkeld, voor elk wat wils!

Wil jij alle kinderen uit je klas, buurkinderen, neefjes, nichtjes en iedereen van je sportclub uitnodigen voor jouw partijtje? Of gewoon je ouders, lievelingstante, opa en oma? Download hier de Race Planet for Kids uitnodiging in pdf!

kids5Kortom, kom ook eens naar de leukste indoor speeltuin en geniet o.a. van:
Softball schietarena, trampolines, klimtoren, verkeerstuin met verschillende voertuigen, grootste klimdoolhof van Nederland, mega springkussen, bouwhoek met mega bouwstenen, sleebaan, monorail, peuterhoek met klimtoestel & speelhuisjes, elektrische Formule 1-wagentjes*, airplay (groot & klein)*, diverse simulatoren*, mini draaimolentje*, graafmachine*, Engelse dubbeldekker speciaal voor verjaardagsfeestjes (reserveren noodzakelijk) (*tegen extra betaling)

De bowlingbanen en de lasergame arena zijn niet inbegrepen in de entreeprijs van het speelparadijs maar kunnen natuurlijk wel gereserveerd worden.

Race Planet for Kids is ook leuk voor ouders

Een speelparadijs is er natuurlijk wel voor kinderen, maar bij Race Planet for Kids worden ouders en begeleiders niet vergeten. Er is een uitgebreide leestafel, gratis wifi en natuurlijk een gezellige bar met heerlijke koffie, broodjes en snacks. Of wat dacht je van een te gekke midgetgolf baan waar je met de hele familie terecht kunt? Zo kom je je dag wel door. Ouders blij, kinderen blij.

Catering

In de keuken van Race Planet for Kids worden heerlijke, gezonde broodjes en andere snacks voor je gemaakt. En onze banketbakker maakt de lekkerste taarten waarmee elk feestje een groot feest wordt. Natuurlijk kun je aan onze bar koffie, thee, limonade, ijsjes en heel veel meer bestellen.

Helaas is het niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Wil je voor het vieren van een (verjaardags)feestje, per se je eigen taart meenemen, dan kan dit. Wij brengen hiervoor wel ‘taartgeld’ in rekening. Natuurlijk zorgen wij dan wel voor bordjes en bestek. Het meebrengen van een eigen taart dient vooraf altijd gemeld te worden.