fbpx

Beleef de sfeer: Race Planet bij de Formule 1 in Zandvoort

Het is het weekend van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. En dat is voor ons toch echt wel een van de mooiste weekenden van het jaar. ‘Ons’ baantje in de duinen is een weekend lang het epicentrum van de mondiale autosport. De spanning op het circuit is ook dit jaar vast weer om te snijden, met Max Verstappen die weer voor een glorieuze thuisoverwinning wil gaan.

Zandvoort bruist

Ook buiten de hekken van Circuit Zandvoort is er het hele weekend een fantastische  sfeer en zijn er tal van activiteiten en evenementen. Het dorp Zandvoort staat volledig in het teken van de Formule 1. De straten zijn versierd, alle cafés en restaurants bruisen. Het dorp is volledig in F1-sferen. Prachtig om te zien. Voor de echte racefans is er echter één plek die je absoluut niet mag missen: het Experience Plein, direct tegenover Beachhotel Zandvoort by Center Parcs.

Race Planet op het Experience Plein

Bleekemolens Race Planet is op het Experience Plein aanwezig! Kom je gezellig langs? Natuurlijk hebben we enkele van onze fantastische auto’s meegenomen. Wij staan op het plein samen met onder andere Politie Nederland en KNAF Digital. Ook Defensie is aanwezig met enkele spectaculaire voertuigen. En als je een race rijdt op één van de racesimulatoren maak je bovendien kans op een Race Experience. Wie weet rij jij straks zelf wel over het circuit waar dit weekend al onze F1-helden racen. Het Experience plein is vrij toegankelijk en echt de moeite van het bezoeken waard.

 

Volg ons via Instagram

Via Instagram houden we je het hele weekend op de hoogte van al het moois dat wij rondom het circuit tegenkomen. Jeroen Bleekemolen doet op televisie live verslag van de Dutch Grand Prix maar ook via zijn Instagram account deelt hij zoveel als mogelijk. Leuk als je ons volgt en nog veel leuker als je ons ’tagt’….@raceplanet

Zelf rijden op HET Formule 1 circuit?