fbpx

Op zondag 18 juni is het Vaderdag en wat is nou leuker dan je vader een vaderdagcadeau te geven waar je jezelf ook een groot plezier mee doet! Bij Race Planet organiseren wij die dag de speciale Vaderdagheat, waarin jij samen met je vader kan karten (let wel: karten mag pas vanaf 8 jaar en minimaal 1,35 meter). En we hebben nog meer, want speciaal voor Vaderdag trakteert Race Planet jou en je vader op een drankje en een familieportie Nachos de Luxe. Van €56,50 voor maar €45,-! Deze deal is geldig voor één vader en één kind. Voor dit bedrag rij je één kartheat samen met je vader, krijg je twee drankjes en een portie Nachos de Luxe. Wil je ook dat je moeder, broertje of zusje met jou en je vader meekarten? Geen probleem! Voor slechts € 19,95 p.p. rijden ze mee in dezelfde kartheat en staat er na afloop ook voor hen een drankje klaar.

Samen rijden bij Race Planet

Dus trakteer je vader en jezelf op een onvergetelijke Vaderdag. En bespreek na jullie kartheat, onder het genot van je drankje en portie nacho’s, hoe je de bochten de volgende keer nog beter kan aansnijden!

De Vaderdagactie van Race Planet is geldig vanaf zondag 18 juni tot vrijdag 30 juni. Vooraf telefonisch reserveren is verplicht, vermeldt dan wel dat je gebruik wil maken van de Vaderdagactie. Bel naar 020 – 611 1120 (Amsterdam) of 015 – 2127 222 (Delft).