fbpx

We mogen bekendmaken dat er twee nieuwe spellen zijn toegevoegd aan onze X-Cube Escaperoom in Amsterdam en Delft. Hieronder kun je lezen wat de nieuwe spellen inhouden. Komen jullie snel langs om ze uit te proberen?

“Murder at the Mansion” – Los het mysterie op in binnen één uur!
“Mystery lovers, verenigt u!” Met “Murder at the Mansion” kunnen bezoekers hun innerlijke speurder ontketenen en een intrigerende moordzaak oplossen. Deze meeslepende ervaring biedt spelers de kans om hun onderzoekvaardigheden te testen terwijl ze in een race tegen de klok aanwijzingen verzamelen, puzzels oplossen en uiteindelijk de dader ontmaskeren. Met een speeltijd van een uur is dit spel perfect voor thrillseekers en puzzelliefhebbers.

“Crazy Gameshow” – Win prachtige prijzen in deze ultieme spelshow.
Voor degenen die graag hun vaardigheden en snelheid willen testen, is “Crazy Gameshow” de ideale keuze. In samenwerking met acteur en presentator Buddy Vedder, worden deelnemers uitgedaagd om een reeks minispellen te spelen en gezamenlijk een zo hoog mogelijke scores te behalen om prachtige prijzen te winnen. Buddy geeft aan dat hij meteen enthousiast was toen hij voor deze uniek rol werd benaderd: “In de Crazy Gameshow speel ik een dubieuze quizmaster met een verborgen agenda. Het is tof om onderdeel te zijn van zo’n innovatieve productie waar video en gaming in een experience ruimte elkaar versterken.“. Van behendigheidsspellen tot hersenkrakers, deze 30 minuten durende game zal je adrenaline laten pompen terwijl je strijdt om de titel van kampioen.