Bekijk hier de huidige maatregelen.

Eindelijk is het zover: alle vestigingen van Race Planet zijn weer geopend! Na Amsterdam en Zandvoort, gaan we ook in Delft weer los. Dus vanaf nu kun je weer karten, bowlen, lasergamen, karaoke zingen, spelen, rolschaatsen én circuit rijden bij Race Planet! 

Daarnaast zijn per 1 juli de coronamaatregelen versoepeld. Hierdoor kunnen we in Amsterdam meer gasten tegelijkertijd ontvangen. Dat houdt in dat de tijdsloten voor Jimmy’s Speelparadijs en Roller Planet afgeschaft zijn. Vanaf nu kun je dus weer de hele dag komen spelen en rolschaatsen! 

Natuurlijk moet je wel rekening houden met de andere maatregelen. De 1,5 meter afstandsregel blijft gelden, net als de hygiënemaatregelen zoals deze overal van toepassing zijn. Zorg er in ieder geval voor dat je deze vooraf goed doorneemt! Ook vragen wij gasten om hun naam- en contactgegevens op te geven bij een bezoek aan de activiteiten in Amsterdam en Delft. Dit is niet verplicht, maar we verzoeken wel mee te werken zodat we allemaal kunnen blijven genieten en plezier hebben. 

Om wachtrijen bij de ingang te voorkomen willen wij je vragen om pas kort vooraf aanwezig te zijn. Dit vind je in de bevestigingsmail van je reservering. Zo houden wij samen met jou corona onder controle.