Rij in 2020 als eerste op het vernieuwde Circuit Zandvoort

Geplaatst op 15 oktober 2019

Deze winter ondergaat ons ‘eigen’ Circuit Zandvoort een ware metamorfose. De baan wordt op sommige plekken verbreed, start/finish wordt verplaatst en enkele bochten -waaronder de veelbesproken Arie Luyendijk bocht- worden aangepast. Dit alles om het klaar te maken voor de Dutch Grand Prix. Maar daar waar Max, Lewis en Sebastian pas begin mei het circuit op kunnen, gaat Race Planet dat al in maart!

Op 14, 21 en 22 maart 2020 is het jouw kans om als één van de eersten het vernieuwde GP-circuit op te gaan! Race Planet organiseert als premium partner van Circuit Zandvoort dan weer de eerste Race Experiences van het jaar 2020. Boeken kan vanaf nu: boeking.raceplanet.nl! Wees er snel bij, vol is vol!

Binnenkort volgen er meer nieuwe data, dus mocht het jou in maart niet schikken dan hebben wij later in 2020 genoeg keuze. Hou hiervoor onze site in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws.

Race Planet is fan van de Dutch GP 2020. Waar anders kun je zelf in Formule RP1-wagens rijden? Deze mini Formule 1’s zijn echt fantastisch en geven je het ware racegevoel van rijden in een open formulewagen.