Spelen in Amsterdam

De leukste indoor speeltuin van Amsterdam!

Naast de indoor kartbaan van Race Planet Amsterdam ligt de geweldige indoor speeltuin Jimmy’s Speelparadijs! Klimmen, klauteren, rennen en rolschaatsen; het kan allemaal in het speelparadijs! Het is zo leuk, dat kids het liefst blijven slapen om de volgende dag weer vrolijk verder te spelen!

Met een heleboel attracties, zoals het klimkasteel, de klautertoren en skelterbaan, vermaken kinderen zich uren en ontdekken ze telkens wat nieuws! Daarnaast heb je met Jimmy’s Speelparadijs ook gratis toegang tot Roller Planet. Zo kun je naast je helemaal uitleven in het speelparadijs ook rolschaatsen in de Roller Disco. Laat jij de mooiste dansjes op rolschaatsen zien?

COMBINEER HET SPELEN

Wil je een dag spelen compleet maken? Of wil je een (verjaardags)feestje vieren? Dan heeft Jimmy speciale arrangementen met lekker eten. Ook kun je het spelen combineren met activiteiten van Race Planet, zoals karten, bowlen en lasergamen. 

MEER INFORMATIE

Kijk op Jimmy’s Speelparadijs voor meer informatie en alle mogelijkheden! Volg Jimmy’s Speelparadijs op Facebook en Instagram! Reserveren is verplicht, dat kan met onderstaande knop. 

Maatregelen corona

Kijk hier voor meer informatie over de actuele maatregelen.