Update coronavirus: Race Experiences vanaf 9 juni weer van start!

Geplaatst op 5 juni 2020

Goed nieuws, na ruim 2,5 maand gesloten te zijn ivm de coronacrisis zijn op 9 juni de deuren van Race Planet Zandvoort weer geopend. Wat hebben wij jullie gemist! Iedereen is vanaf die dag weer van harte welkom tijdens onze Race Experiences op het vernieuwde Circuit Zandvoort. Het is enkel mogelijk om Race Planet Zandvoort te bezoeken na reservering van een specifieke datum, dus wees er op tijd bij!

Er gelden echter wel een aantal beperkingen om verdere coronabesmetting tegen te gaan. Zo gelden de inmiddels bekende hygiënemaatregelen zoals deze overal van toepassing zijn. Zorg er in ieder geval voor dat je deze vooraf goed doorneemt!

In verband met beperkingen is het op dit moment mogelijk om maximaal één begeleider mee te nemen. Het circuitterrein is wel vrij toegankelijk voor toeschouwers. Alle deelnemers ontvangen per e-mail specifieke, aanvullende informatie aangaande hun Race Experience.

Samen met jou maken we er een onvergetelijke dag van en wij kijken uit naar je komst op het vernieuwde Circuit Zandvoort!

Boek nu je Race Experience bij Race Planet! Wees er snel bij, vol is vol!