Update coronavirus: Race Experiences vanaf 9 juni weer van start!

Geplaatst op 5 juni 2020

Goed nieuws, na ruim 2,5 maand gesloten te zijn ivm de coronacrisis opent Race Planet Zandvoort vanaf 9 juni weer de deuren. Wat hebben wij jullie gemist! Iedereen is vanaf die dag weer van harte welkom tijdens onze Race Experiences op het vernieuwde Circuit Zandvoort. Het is enkel mogelijk om Race Planet Zandvoort te bezoeken na reservering van een specifieke datum, dus wees er op tijd bij!

Er gelden echter wel een aantal beperkingen om verdere coronabesmetting tegen te gaan. Zo gelden de inmiddels bekende hygiënemaatregelen zoals deze overal van toepassing zijn. Zorg er in ieder geval voor dat je deze vooraf goed doorneemt!

In verband met beperkingen op het gehele circuitterrein is het meenemen van toeschouwers of andere bezoekers momenteel helaas niet toegestaan. Het is wel mogelijk om indien nodig maximaal één begeleider mee te nemen. Alle deelnemers ontvangen per e-mail specifieke, aanvullende informatie aangaande hun Race Experience.

Samen met jou maken we er een onvergetelijke dag van en wij kijken uit naar je komst op het vernieuwde Circuit Zandvoort!

Boek nu je Race Experience bij Race Planet!
Wij hebben op korte termijn nog beschikbaarheid op 9, 18 en 30 juni 2020 (6 juni is reeds volgeboekt). Uiteraard kun je ook later in het jaar boeken. Wees er snel bij, vol is vol!