Bleekemolens Race Planet is een veelzijdig bedrijf vol snelheid en fun voor jong en oud. Buiten onze belangrijkste business (het karten), hebben wij ook een lasergame arena, rolschaatsbaan, twee  bowlingbanen en een speelparadijs. Wij verzorgen bedrijfsfeesten van groot tot klein en hebben een leuke gezellige sportbar. De diversiteit aan mensen en activiteiten maakt dit bedrijf uniek en super leuk om bij te werken. Wil jij met ons bouwen aan een mooie toekomst?

Voor Bleekemolens Race Planet en Jimmy’s Speelparadijs zijn wij op zoek naar een gedreven kok die zijn handen uit de mouwen kan steken. Beter bekend als

Enthousiaste frituur- en buffetspecialist

Bij Race Planet hebben we vaak groepen met verschillende buffetten en een kleine kaart. Deze kleine kaart staat op het punt om te veranderen naar een leuke streetfood kaart. Hierbij kunnen we zeker nog hulp gebruiken van een echte kenner. Ook zijn we van plan om de buffetten een upgrade te geven waarbij hulp welkom is en zijn er plannen voor een nieuw te realiseren restaurant! Al met al een hoop leuke nieuwe uitdagingen! Bij Jimmy’s speelparadijs ben je voornamelijk bezig met “de snelle hap” het kan zomaar zijn dat er op een dag vijftien kinderfeestjes zijn die allemaal gaan eten en daarnaast nog de reguliere gast die een lekker patatje met een snack besteld. Hiervoor zijn we ook aan het kijken om de menukaart wat gezonder te maken.

We zoeken iemand die de drukte aankan en ervaring heeft met de fastfood kant van de horeca. Op de rustige dagen ben je verantwoordelijk voor de keuken, HACCP, bestellingen en voorraad. Ook moet je zelfstandig kunnen werken en niet bang willen zijn om de keuken naar jou hand te zetten.

Wij bij Bleekemolens Race Planet zijn een gedreven team die graag onze handen uit de mouwen steken. Ook tijdens stress helpen we elkaar en zetten we onze schouders eronder. Als het rustig is houden we van een dolletje. Humor is een belangrijke pijler binnen ons bedrijf.

Jouw eigenschappen:
– Relevante werkervaring en/of een enthousiaste wil om het vak te leren.
– Een actieve houding en weet van aanpakken
– Je bent een echte teamspeler, flexibel en leergierig
– Uiteraard kan jij goed omgaan met wisselende werkdruk en ziet veranderingen en uitzonderingen als een uitdaging

– Communicatief vaardig in de Nederlandse/Engelse taal (in woord en schrift)

Wij bieden:
– Werken in het leukste entertainment bedrijf van Nederland
– Marktconforme beloning
– Bij goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd
– Zowel parttime als fulltime dienstverband
– Flexibele werktijden
– 8% vakantiegeld
– 25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband)
– Gratis karten
– Mogelijkheid voor het volgen van cursussen en trainingen om vakkennis te verbreden
– Personeelskorting bij alle Bleekemolens Race Planet vestigingen
– Je “eigen” keuken neer te zetten
– Een leuke werksfeer in een jong en dynamisch team
Ben jij de kok die wij zoeken en kan zorgen voor de draaiende motor in onze keuken? Dan zoeken we jou!

Meer informatie of solliciteren:

Vragen of meer informatie over deze vacature? Neem contact op met assistent bedrijfsleider Monique Schaefers, [email protected]. Door middel van onderstaand formulier kun je direct solliciteren. Upload snel je motivatie en cv, druk op de knop der knoppen en ga voor de leukste tijd van je leven!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren

Wil jij het nieuwe gezicht van Race Planet worden? Vul het onderstaande formulier in