Wil jij met ons bouwen aan de mooie toekomst van Bleekemolens Race Planet?

Wij zijn in zowel Delft als Amsterdam op zoek naar een enthousiaste

Floormanager/Assistent-Bedrijfsleider

Als Floormanager/Assistent Bedrijfsleider ben je een belangrijk motoronderdeel binnen ons bedrijf. Jij bent het gezicht van de zaak en draagt samen met je collega’s de eindverantwoording voor de horeca, kartbaan  Jimmy’s Speelparadijs, Roller Planet, lasergame en bowling. Let wel: Jimmy’s Speelparadijs, Roller Planet en lasergame zijn alleen van toepassing in Amsterdam.

Door de diversiteit van onze producten en gasten is geen dag hetzelfde.  Jij bent iedere dag bezig met het bijsturen en finetunen van onze “motor”. Ook ben je het aanspreekpunt voor personeel en onze collega’s van de reserveringsafdeling en draagt tijdens je dienst de algehele verantwoordelijkheid.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, energieke collega die samen met de andere floormanagers de beleving van onze gasten optimaliseert en meedenkt over vernieuwing en verbetering van onze diensten. Het bedrijf is volop in ontwikkeling en frisse nieuwe ideeën zijn meer dan welkom.

Je rapporteert direct aan de bedrijfsleider.

Vereisten:

– Werkervaring in de horeca en/of entertainment is gewenst
– Ervaring in aansturen van een team
– Oplossingsgericht
– Resultaatgericht
– Productief
– Kan goed overzicht houden
– Stressbestendig
– Zelfstandig
– In bezit (of bereid deze te halen) van BHV/EHBO en natuurlijk humor.

Wat bieden wij

– Leukste entertainment bedrijf van Nederland
– Dynamische en tegelijkertijd inspirerende werkomgeving
– Een super leuk team
– Uitdaging in je werk
– Korting op onze producten
– Pensioen
– Reiskostenvergoeding

Door de veelzijdigheid, snelheid en hoge fun-factor zoeken wij een collega die dit enthousiasme kan overbrengen.

Over Race Planet:

Wie zijn wij eigenlijk? Goede vraag! In 1993 opende Michael Bleekemolen, coureur sinds mensenheugenis, de eerste indoor kartbaan van Europa. Enkele jaren daarvoor was hij al begonnen met het organiseren van incentives op Circuit Zandvoort. Ruim 25 jaar later is Bleekemolens Race Planet -met vestigingen in Amsterdam, Delft en Zandvoort- nog altijd de meest ervaren partner bij het organiseren van bedrijfsuitjes, feesten en incentives waarbij snelheid centraal staat.

Meer informatie of solliciteren:

Vragen of meer informatie over deze vacature? Neem contact op met assistent-bedrijfsleider Monique Schaefers,  [email protected], als je vragen hebt voor de vestiging Amsterdam. Voor vragen met betrekking tot de vestiging in Delft kan je terecht bij assistent-bedrijfsleider Karim Tahtahi, [email protected]. Door middel van onderstaand formulier kun je direct solliciteren. Upload snel je motivatie en cv, druk op de knop der knoppen en ga voor de leukste tijd van je leven!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren

Wil jij het nieuwe gezicht van Race Planet worden? Vul het onderstaande formulier in