Win jouw gemiste feestje!

Geplaatst op 6 april 2020

Helaas is deze actie afgelopen, maar blijf op de hoogte van acties door Race Planet te volgen op Facebook, Instagram en Twitter, of Jimmy’s Speelparadijs op Facebook en Instagram

Een lekkere taart, cadeautjes, gezellig bezoek en een geweldig partijtje. Verjaardagen zijn voor kinderen natuurlijk de leukste dagen in hun leven! Helaas is het met de huidige maatregelen een stuk lastiger geworden om een cool kinderfeestje te organiseren en het samen met alle vriendjes en vriendinnetjes te vieren.

Daarom maak je bij ons kans om hun gemiste verjaardag in te halen bij Jimmy’s Speelparadijs in Amsterdam! We verdelen 5 Spelen en Smullen arrangementen (voor maximaal 8 personen) onder alle kids die jarig zijn tussen 16 maart en 28 april, uiteraard in te wisselen als we weer open zijn. Tijdens het feestje kun je de hele dag spelen in het speelparadijs, skaten in Roller Planet én ga je eten en drinken in de originele Smulbus. Hoe leuk is dat?

Zo kunnen kids dit jaar toch nog een geweldige verjaardag vieren met een superleuk kinderfeestje! Ken jij iemand die jarig is tussen 16 maart en 28 april, en maximaal 12 jaar (geworden) is? Geef je dan snel op met onderstaande knop en vul de gegevens in. Opgeven kan tot 19 april. Hopelijk zien we jullie dan snel met het leukste feestje in het speelparadijs!